Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De Mos en co zien hoe KV Mechelen nieuwe glorieperiode beleeft én voor top 4 moet gaan: “Ze doen niet onder voor Antwerp of Anderlecht”

22/11/2021 - 20:00
"De overwinning tegen Club Brugge was een statement. Zonder ongelukken gaat KV Mechelen ook dit seizoen meestrijden om Europees voetbal. Clubiconen Aad de Mos, Piet den Boer en Geert Deferm zijn lovend. “Dit is het beste KV sinds de glorieperiode. Ze mogen dromen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De Mos en co zien hoe KV Mechelen nieuwe glorieperiode beleeft én voor top 4 moet gaan: “Ze doen niet onder voor Antwerp of Anderlecht” (22/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

De overwinning tegen Club Brugge was een statement. Zonder ongelukken gaat KV Mechelen ook dit seizoen meestrijden om Europees voetbal. Clubiconen Aad de Mos, Piet den Boer en Geert Deferm zijn lovend. “Dit is het beste KV sinds de glorieperiode. Ze mogen dromen.” [naar artikel]


2. Hoe ‘Tien om te zien’ het Vlaamse lied een glorieperiode in knalde (31/08/2021 - De Morgen)

Eind jaren 80 was de Vlaamse muziek op sterven na dood. Tot daar plots Tien om te zien was en het Vlaamse lied een glorieperiode tegemoetging. De populaire liedjescarrousel keert woensdag eenmalig terug. Waaraan heeft de hitshow van VTM zijn cultstatus te danken? [naar artikel]


3. Koen Wauters moest dienstplicht vervullen tijdens glorieperiode Clouseau: “Het was alsof Elvis naar het leger ging” (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De dienstplicht weer invoeren of niet? Het is ‘Het Debat van de Dag’ op HLN en JOE. Ook Koen Wauters (55) kan erover meepraten. Hij moest zich in volle Clouseaumania-periode aanmelden als milicien bij het Belgische leger. Hij vertelde er vanochtend over op JOE bij Sven Ornelis en Anke Buckinx. “Het was alsof Elvis Presley naar het leger ging. Er stonden journalisten van VTM voor de poort van de kazerne.” [naar artikel]


4. Nu hij vervolgd wordt voor verkrachting: wie is Dennis Black Magic echt? ‘Hij blijft vasthouden aan zijn glorieperiode’ (07/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Vandaag voor de rechter op verdenking van verkrachting: wie is Dennis Black Magic echt? ‘Hij blijft vasthouden aan zijn glorieperiode’ (19/10/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. LIVE ANDERLECHT-ANTWERP. Na Antwerp ook Anderlecht met 10 man: Raman pakt dom tweede geel (29/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag • Aftrap: 13u30 • Lotto Park • Trekt Antwerp de goede lijn door? [naar artikel]


7. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Daar is de goal! Sardella zet Anderlecht vlak na rust op voorsprong tegen tienkoppig Antwerp (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De eerste affiche in de Champions’ Play-offs is er een tussen Anderlecht en Antwerp. Mits een zege kunnen de Brusselaars op gelijke hoogte komen van leider Union, terwijl The Great Old meteen vertrouwen hoopt op te doen met het oog op de titelstrijd. Volg het in onze liveblog! [naar artikel]


8. LIVEBLOG ANDERLECHT-ANTWERP. Paars-wit dicteert het spel tegen tienkoppig Antwerp, eerste goal van Sardella voor Anderlecht (30/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

De eerste affiche in de Champions’ Play-offs is er een tussen Anderlecht en Antwerp. Mits een zege kunnen de Brusselaars op gelijke hoogte komen van leider Union, terwijl The Great Old meteen vertrouwen hoopt op te doen met het oog op de titelstrijd. Volg het in onze liveblog! [naar artikel]


9. Van Acker beleeft opnieuw sprookje, tien jaar na stunt met RC Mechelen: “Mijn geheim? Gewoon doen” (28/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Eupen is gewaarschuwd! Het past in de achtste finales maar beter op voor het Deinze van coach Regi Van Acker (63). Tien jaar nadat hij het met derdeklasser Racing Mechelen tot in de kwartfinales schopte, zorgde de coach woensdag opnieuw voor een bekerstunt van formaat door met zijn ploeg uit de eerste amateurklasse het ongenaakbaar gewaande Club Brugge uit te schakelen. [naar artikel]


10. KV Mechelen beleeft een historische seizoensstart, maar is absoluut nog niet bezig met Play-off 1: “Veel te vroeg” (29/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

9 op 9. 23 op 36. Derde plaats. Tegenwoordig is een wedstrijd tegen KV Mechelen als voor een trein gaan staan: hoe hard je ook probeert, je zal ‘m niet afstoppen. Na elke nieuwe overwinning krijgen de spelers die het klaarspelen dan ook meer en meer vragen over Play-off 1, maar of zij daar verder zelf echt mee bezig zijn? Vergeet het maar. Het sprookje in de krant zal de kleedkamer (nog) niet halen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!