Bekerhouder Genk slikt late gelijkmaker en sneuvelt op de strafschopstip

01/12/2021 - 23:56
"Nadat het in de reguliere speeltijd en verlengingen zichzelf vergat te belonen (3-3), sneuvelde bekerhouder KRC Genk in de achtste finales op de strafschopstip (3-5) tegen kampioen Club Brugge. Een energieke thuisploeg toonde zich de betere en dwong de meeste kansen maar schoot zichzelf eens te meer onbegrijpelijk in de voet."

1. Bekerhouder Genk slikt late gelijkmaker en sneuvelt op de strafschopstip (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Nadat het in de reguliere speeltijd en verlengingen zichzelf vergat te belonen (3-3), sneuvelde bekerhouder KRC Genk in de achtste finales op de strafschopstip (3-5) tegen kampioen Club Brugge. Een energieke thuisploeg toonde zich de betere en dwong de meeste kansen maar schoot zichzelf eens te meer onbegrijpelijk in de voet. [naar artikel]

2. Bekerhouder Dinamo Zagreb sneuvelt in kwartfinales Kroatische cup (01/12/2021 - Het Belang van Limburg)

In Kroatië werd bekerhouder Dinamo Zagreb woensdag uitgeschakeld in de kwartfinales. De opponent van KRC Genk in de Europa League verloor in eigen huis met 1-3 van Rijeka. Invaller Tolic kon een kwartier voor tijd nog milderen tot 1-2 maar diep in blessuretijd incasseerde Dinamo een derde tegengoal. [naar artikel]

3. Verrassing van formaat: bekerhouder PSG sneuvelt al in achtste finales, Nederlands toptalent mist beslissende penalty (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Paris Saint-Germain, regerend bekerhouder in de Coupe de France, is maandagavond al in de achtste finales gesneuveld na een spannende strafschoppenreeks tegen Nice. [naar artikel]

4. BEKERVOETBAL. Wolfsburg zet bekerhouder Leipzig een hak, Karel Geraerts sneuvelt met Schalke na extra tijd (31/10/2023 - Het Belang van Limburg)

VfL Wolfsburg heeft dinsdagavond in de zestiende finales van de DFB Pokal een prestigieuze zege geboekt tegen RB Leipzig, de bekerwinnaar van de afgelopen twee seizoenen. De Roten Bullen delfden het onderspit met 1-0. [naar artikel]

5. Waar was de strafschopstip tegen Eupen? (07/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Zaterdagavond tijdens de wedstrijd van STVV tegen Eupen vroegen enkele Truiense fans zich af waar de strafschopstip gebleven was. Die was aan beide kanten van het kunstgrasveld niet of nauwelijks te zien. [naar artikel]

6. LIVE. Neymar brengt PSG vanop de strafschopstip weer langszij tegen Lyon (19/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Ligue 1 • Aftrap: 21u • Ref: Clement Turpin • Parc des Princes [naar artikel]

7. LIVE: Thiago brengt Club Brugge vanaf de strafschopstip weer naast Union (26/12/2023 - Sporza)

Na een lekkere kerstmaaltijd serveert de Jupiler Pro League nog een heerlijk toetje met de topper tussen Club Brugge en Union. Kan Club de kloof wat dichten op de leider? Volg het op de voet vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

8. RWDM verspeelt in Charleroi dure punten vanop de strafschopstip: eerste play-downwedstrijd levert geen winnaar op (06/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De confrontatie tussen Sporting Charleroi en RWDM is, net als de vorige keer in het Edmond Machtensstadion, op een 0-0-gelijkspel geëindigd. De Molenbekenaars leken kort voor het uur op voorsprong te gaan komen vanop de strafschopstip, maar Hervé Koffi pakte de penalty van Mickaël Biron. De ploeg van Yannick Ferrera liet het zo na om de zespuntenkloof toe te rijden tot de helft. [naar artikel]

9. LIVE: Saka trapt leider Arsenal vanaf strafschopstip op voorsprong (04/05/2024 - Sporza)

Met rivaal Manchester City op amper 1 punt met een match minder gespeeld, kan leider Arsenal zich geen puntenverlies veroorloven tegen Bournemouth. Kan Trossard zijn topvorm tonen? Volg het hier op voet met tekstupdates. [naar artikel]

10. Winterstages 10/01: Club slikt, met Simons, meteen na rust gelijkmaker - Anderlecht moet achtervolgen (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Onze Belgische eersteklassers trekken deze periode massaal op winterstage. Hoe verlopen er hun trainingen en kunnen ze hun oefenmatchen winnend... [naar artikel]