Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ofwel hebben we te veel rimpels, ofwel te weinig’: opvolger van ‘Sex and the City’ zorgt meteen voor controverse

08/12/2021 - 21:40
"And Just Like That, de opvolger van Sex and the City wil opnieuw taboes doorbreken. Enkele grijze lokken laten zien bleek al genoeg om een controverse te veroorzaken. ‘Ofwel hebben we te veel rimpels, ofwel te weinig.’"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Sex and the City’ keert terug als ‘And Just Like That’: een leven vol lust en lol, ook voor vrouwen in de vijftig (08/12/2021 - De Morgen)

And Just Like That, de opvolger van Sex and the City wil opnieuw taboes doorbreken. Enkele grijze lokken laten zien bleek al genoeg om een controverse te veroorzaken. ‘Ofwel hebben we te veel rimpels, ofwel te weinig.’ [naar artikel]


2. ‘Cannabisgebruikers vraag ik of ze de twee belangrijkste bijwerkingen kennen: ‘Ofwel word je impotent, ofwel zot. Wat zal het zijn?’’ (11/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Mysterieus, sensueel en vernoemd naar mokkende vrouwen: waar komt de ‘boudoir’-stijl eigenlijk vandaan? (06/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Wie ‘boudoir’ zegt, denkt ofwel aan ‘lange vingers’ – de luchtige koekjes in een tiramisu – ofwel aan een sensueel decor compleet met rode, fluwelen kussens en hier en daar een pluim. Wij hebben het over het tweede. Hoewel de term ‘boudoir’ misschien wel wat beelden oproept, is de oorsprong van het fenomeen een pak minder duidelijk. [naar artikel]


4. ‘Als we chicks aantrekken, zijn het ofwel 15-jarigen ofwel boomers’ (09/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


5. Chauffeurs van De Lijn: ‘Ofwel kweek je een olifantenvel, ofwel ga je eraan ten onder’ (05/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ‘Ofwel laat je je geld op een spaarboekje verkommeren, ofwel pik je zelf een graantje mee’ (15/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Ofwel wist hij ervan, ofwel liet hij zich manipuleren. De positie van Steven Creyelman is nog moeilijk houdbaar’ (21/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Ofwel heeft Bouchez het niet gelezen, ofwel is hij van slechte wil’: expert pareert kritiek op rapport fiscale hervorming (06/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Filip Watteeuw en Hafsa El-Bazioui: ‘De Gentenaar heeft een duidelijke keuze: ofwel komt er een stadsbestuur met N-VA, ofwel met Groen’ (14/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Het moment waarop Eden Hazard ontdekt werd: ‘Ofwel is die 11-jarige jongen gek, ofwel is hij geniaal. Het laatste bleek het geval’ (07/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


11. ‘Het wordt de grootste kakofonie ooit’: Aalst maakt zich op voor een poging tot ‘gedisciplineerd’ carnaval (25/02/2022 - De Morgen)

Aalst maakt zich op voor de grote kakafonie. Ongeveer alles wat met carnaval te maken heeft, is ofwel overgereglementeerd ofwel verboden, ook elektronische muziek. ‘Over fanfares zeggen de nieuwe regels niets, dus al wie een instrument heeft, gaat zondag de straat op.’ [naar artikel]


12. Gouverneur Decaluwé: ‘Burgemeesters van Knokke en Houthulst hebben onderbouwde beslissing genomen’ (08/11/2021 - De Standaard)

De West-Vlaamse gemeenten Knokke-Heist en Houthulst nemen bijkomende maatregelen om het aantal besmettingen met het coronavirus in te dijken. Dat is vooraf doorgesproken met gouverneur Carl Decaluwé. ‘Ofwel doe je aan micromanagement ofwel doe je niets tot het te laat is.’ [naar artikel]


13. Evenaart Bart Cannaerts het ‘Slimste Mens’-record? (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De teller staat voor Bart Cannaerts in ‘De Allerslimste Mens’ op zeventien deelnames en kan vanavond doortikken naar achttien. Dan moet hij ofwel rechtstreeks winnen ofwel de finale overleven. In dat geval evenaart hij het onwaarschijnlijke record van Ella Leyers, dat ze bij haar doortocht in ‘De Slimste Mens’ in 2020 vestigde. [naar artikel]


14. De euthanasie van Noëlle (75) komt eigenlijk te vroeg, uit noodzaak. ‘Ofwel moet je te vroeg sterven, ofwel ben je te laat en mag je niet meer sterven’ (04/09/2021 - De Morgen)

Voor alzheimerpatiënt Noëlle Dendas (75) is euthanasie een laatste gebalde vuist tegen haar ziekte en de onvermijdelijke aftakeling. Maar die euthanasie komt, uit noodzaak, te vroeg. ‘Wie alzheimer krijgt en voor euthanasie kiest, heeft twee opties. Ofwel moet je te vroeg sterven, ofwel ben je te laat en mag je niet meer sterven.’ [naar artikel]


15. ‘Jean-Marie zat in een onmogelijke situatie: hij moest ofwel zijn vrouw teleurstellen, ofwel zijn zoon’ (21/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


16. Een van de laatste Belgen aan het front in Oekraïne: ‘Ofwel sneuvel ik hier, ofwel beëindig ik hier de oorlog’ (25/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


17. ‘Nu is het simpel: ofwel werk je en dan krijg je niets, ofwel werk je niet en dan kan je iets krijgen. Er is een slimmer systeem nodig’ (09/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


18. Het kabinet-Francken was ofwel naïef, ofwel dom, ofwel lui, ofwel alle drie tegelijk (12/01/2021 - De Morgen)

Jeroen Van Horenbeek is journalist. [naar artikel]


19. Tournée Minérale? Kim en Bert leven al langer zonder alcohol: “Hij keek naar mij en zei: ‘Ofwel stop je met drinken. Ofwel stopt het met ons’” (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de feesten en de bubbels, de alcoholvrije ‘Dry January’ en ‘Tournée Minérale’. Maar wat als iets anders je deed beslissen: nooit nog een roes? Kim (43) en Bert (42) beschrijven hier door wie of wat ze alcohol definitief uit hun leven schrapten en hoe ze dat volhielden. “Ik moet die ene kennis nog altijd bedanken. Mijn leven is veel intenser nu.” [naar artikel]


20. “Over zes maanden zal Prigozhin ofwel dood zijn, ofwel zal er een tweede coup plaatsvinden” (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderhalve maand na de muiterij van de Wagnergroep tegen het Kremlin is er veel onduidelijkheid over de toekomst van het huurlingenleger en zijn leider Jevgeni Prigozjin. Volgens Christo Grozev, hoofdonderzoeker rond alles wat met Rusland te maken heeft bij het gerenommeerde netwerk Bellingcat, zijn er twee opties: “Over zes maanden zal Prigozhin ofwel dood zijn, ofwel zal er een tweede coup plaatsvinden”, zegt hij in een interview met de ‘Financial Times’. [naar artikel]


21. “Over zes maanden zal Prigozjin ofwel dood zijn, ofwel zal er een tweede coup plaatsvinden” (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderhalve maand na de muiterij van de Wagnergroep tegen het Kremlin is er veel onduidelijkheid over de toekomst van het huurlingenleger en zijn leider Jevgeni Prigozjin. Volgens Christo Grozev, hoofdonderzoeker rond alles wat met Rusland te maken heeft bij het gerenommeerde netwerk Bellingcat, zijn er twee opties: “Over zes maanden zal Prigozjin ofwel dood zijn, ofwel zal er een tweede coup plaatsvinden”, zegt hij in een interview met de ‘Financial Times’. [naar artikel]


22. COLUMN. Leer wanneer je je schouders moet ophalen, anders wordt het een lastig parcours hier op aarde (28/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

“‘Ge zijt ofwel gewond ofwel niet. Een beetje bestaat niet. Hebt ge iets gebroken?’ ‘Neen’, stamelde Jan, een kandidaat uit ‘Kamp Waes’. ‘Dan zijt ge niet gewond.’ Toen ik naar dat programma keek, dacht ik: wat zijn wij toch eitjes geworden”, schrijft columnist Marnix Peeters. “Men wordt toch soms onnozel van al die pijntjes die iedereen altijd maar heeft.” [naar artikel]


23. ‘Het is blijkbaar: ‘Ik wil een kind’ en niet ‘Wat wil een kind?’’: controverse rond tv-show over co-ouderschap (07/10/2021 - De Morgen)

Het nieuwe VTM-programma Ik wil een kind, waarin Dina Tersago wensouders zoekt die kiezen voor zogenaamd bewust co-ouderschap, is nog niet op antenne, maar zorgt nu al voor controverse. ‘Een kind krijgen is nog iets anders dan een huis kopen of een partner vinden.’ [naar artikel]


24. Weefstrook op oprit 314 in Houthalen door werken Centrum-Zuid: “Er is meer invoegend verkeer” (25/07/2023 - Het Belang van Limburg)

‘Weefstrook, wees hoffelijk’ staat op een werfbord langs de oprit van de E314 in Houthalen. Alleen gaat bij veel mensen niet meteen een belletje rinkelen bij het begrip weefstrook. Voor de duidelijkheid: het is daar de strook waar het verkeer van links naar rechts en omgekeerd kan invoegen om ofwel de autosnelweg ofwel het industrieterrein op te draaien. [naar artikel]


25. Oekraïense (16) getuigt over verkrachting: “Ofwel slaap je met mij ofwel haal ik nog twintig mannen” (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Dasha’ is zestien jaar en woont in een klein dorp in de Cherson-regio in Oekraïne. Ze vertelt aan de Amerikaanse nieuwszender CNN dat ze in maart werd verkracht door een Russische soldaat. Ze was toen zes maanden zwanger. “Hij zei: “Ofwel slaap je met mij ofwel haal ik nog twintig mannen”, vertelt de tiener. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!