“Soms vragen mensen me waarom wij zo nodig de servetten op de schoot van onze gasten komen leggen. Wel omdat dat een stuk van de beleving en van de etiquette is. Ik denk dat we daarvoor nu die erkenning krijgen”, zegt Jonas Kellens, zopas de nieuwe Gastheer van het Jaar. [naar artikel]
De medewerkers van Tectum Group, In-lijn en Huis Kellens zamelden maar liefst 10.000 euro in voor het goede doel. Op zaterdag 17 juni overhandigden ze vier cheques op het tuinfeest van Jean Biesmans en Ingrid Nelissen. [naar artikel]
Dinsdag 21 november brachten een 40-tal senioren de namiddag door in de etalage van de gordijnenzaak Huis Kellens, gelegen in het hartje van Hasselt. De etalage werd omgebouwd tot een gezellige woonkamer waar het leuk vertoeven was, en zo werden de senioren verwend in het kader van de seniorenweek. [naar artikel]
VTM vernam vandaag - vrijdag 6 maart - het trieste nieuws over het overlijden van Melanie Taildeman, de mama van The Voice Kids-kandidate Anouk... [naar artikel]
Anouk Kellens (14), die deelneemt aan VTM-programma ‘The Voice Kids’, heeft vandaag haar mama verloren in een dodelijk ongeval dat plaatsvond in... [naar artikel]
De trein van Sparvoc Lanaken lijkt vertrokken. Na de zege in Guibertin klopte het nu ook Geetbets. Bevo won nog geen set op vier duels en blijft zo puntenloos laatste. [naar artikel]
Vergeet wijn of bier bij je restaurantbezoek: vandaag drink je sake. Hoewel het drankje populair is, zijn de Master of Sake Sommeliers daarentegen wereldwijd beperkt. De Antwerpse Jonas Kellens van restaurant DIM Dining is er sinds deze week één van. Ook in zijn zaak bestellen gasten vaker sakes bij de gerechten dan wijn. Maar waarom is die drank zo populair? En hoe moet je het serveren? Jonas legt je er alles over uit. “De prijs is geen kwaliteitsindicatie bij sake.” [naar artikel]
Almaar meer zie je sake opduiken in wijnarrangementen op restaurant, ook in niet-Japanse zaken. En net streek er nog een Japanse sakedelegatie uit de Nagano-prefectuur neer in ons land. Maar wat is sake precies? En waarom is het zo bijzonder? We vroegen het aan de enige sake-master van de Benelux, de Antwerpenaar Jonas Kellens. [naar artikel]
In ‘Open kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Dim Dining in Antwerpen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.