Hij werd beloond met een derde Michelinster in volle lockdown. Intussen is bijna een jaar gepasseerd en staat hij 25 jaar achter zijn stoof. Maar het feestje om dat te vieren wordt tegengehouden door de restricties van corona. Chef Viki Geunes is blij met de erkenning, maar hoopt op een leven zonder Covid. [naar artikel]
Voor het eerst in tien jaar verwelkomt ons land een nieuw driesterrenrestaurant. Niet één van de favorieten, maar wel outsider Viki Geunes (48) van ’t Zilte in Antwerpen mag zich voortaan de gastronomische evenknie van Peter Goossens noemen. “Onwaarschijnlijk! Ik sta nog altijd te ‘shaken’ op mijn benen”, vertelde hij ons een uurtje na de bekendmaking. Wat maakt van ‘t Zilte na al die jaren nu toch een driesterrenzaak? [naar artikel]
Ook Filip Vanheusden van Horeca Vlaanderen vindt de Michelinuitreiking van deze namiddag een grote ontgoocheling voor onze provincie. Talentvolle chefs worden daardoor niet genoeg beloond, klinkt het. Vanheusden zou graag andere vormen van erkenning zien, om jonge en hardwerkende chefs te blijven motiveren. [naar artikel]
Bijna 70 jaar geleden werd voor de eerste keer een Limburgse zaak beloond met een Michelinster, iets wat zelfs koning Boudewijn niet ontging. Maar hoe ver heeft onze provincie het sindsdien geschopt in de befaamde Michelingids? En wie maakt er maandag kans op een (nieuwe) ster? [naar artikel]
Geen indrukwekkend deelnemersveld in de Grote Prijs van Wallonië vandaag, wél een mooie winnaar op de befaamde Citadel van Namen. Tony Gallopin [naar artikel]
Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]
De nieuwe horecazaak van voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes zal in juni de deuren openen. Het restaurant, waar je overigens ook kan overnachten, huist in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat. [naar artikel]
Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp, gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat, opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant, waar je ook kan overnachten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.