Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Zes Russische schepen zijn onderweg naar de Zwarte Zee, maar wat betekent dit voor Oekraïne?

20/01/2022 - 20:04
"Drie Russische oorlogsschepen werden gisteren door de Belgische kustwachtvaartuigen Castor en Pollux naar het Kanaal geëscorteerd. Verwacht wordt dat er een van de volgende dagen nog drie extra onze kust passeren. De Russische schepen zijn hoogstwaarschijnlijk onderweg naar de Zwarte Zee. Maar wat gaan ze daar doen? De zes schepen vertrokken afgelopen weekend uit de […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zes Russische schepen zijn onderweg naar de Zwarte Zee, maar wat betekent dit voor Oekraïne? (20/01/2022 - Express)

Drie Russische oorlogsschepen werden gisteren door de Belgische kustwachtvaartuigen Castor en Pollux naar het Kanaal geëscorteerd. Verwacht wordt dat er een van de volgende dagen nog drie extra onze kust passeren. De Russische schepen zijn hoogstwaarschijnlijk onderweg naar de Zwarte Zee. Maar wat gaan ze daar doen? De zes schepen vertrokken afgelopen weekend uit de […] [naar artikel]


2. OPROEP. Schooldirecteur is elke dag vier uur onderweg: bent u ook lang onderweg naar het werk? (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Jos Everts (56) is directeur van de basisschool Don Bosco in Gerdingen (Bree), maar de man is elke dag 4 uur onderweg naar zijn werk. [naar artikel]


3. LIVE. NAVO ziet meer Russische troepen, en meer troepen onderweg - Russische EU-ambassadeur: “Oorlogen in Europa beginnen zelden op woensdag” (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

De spanningen rond Oekraïne lopen dag na dag op. Het land zoekt toenadering tot het Westen, en zou graag toetreden tot de NAVO. Dat wil Russisch president Vladimir Poetin koste wat het kost vermijden. Hij stuurde meer dan 100.000 militairen naar de grensregio. Zal er oorlog uitbreken? “Woensdag is de deadline waar heel Oekraïne rekening mee houdt”, stelde oorlogsjournalist Robin Ramaekers maandag. Intussen heeft Rusland wel aangekondigd een deel van zijn troepen terug te trekken. [naar artikel]


4. OPROEP. Bushalte geschrapt of langer onderweg? Wat betekent hervorming De Lijn voor jou? (11/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Op 6 januari gaat de tweede fase in van de hervorming van het openbaar vervoer in Vlaanderen. In Limburg worden 516 bushaltes geschrapt. Wij willen graag weten wat dat in de praktijk voor jou betekent. [naar artikel]


5. Anuna De Wever onderweg naar huis met (vervuilend) vrachtschip: “Het verschil met vliegen is dat die schepen sowieso varen” (06/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het is deze week exact een jaar geleden dat de klimaatspijbelaars onder leiding van Anuna De Wever en Kyra Gantois een eerste keer op straat kwamen... [naar artikel]


6. Europese gasprijs daalt nu vloot Amerikaanse LNG-schepen onderweg is (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Europese gasprijs is donderdag meer dan 20 procent gedaald, nu een vloot van Amerikaanse LNG-schepen koers zet richting Europa. [naar artikel]


7. Live - Schip in brand na raketaanval door Houthi-rebellen, hulp van militaire schepen onderweg (26/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Opnieuw stoelendans in Russische legertop: betekent afscheid van ‘Generaal Armageddon’ komst van nieuwe Russische offensieven? (12/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Wit-Russische oppositieleidster: ‘Prigozjin in het land betekent onrust’ • China en Servië spreken steun uit voor ingrijpen Russische regering (25/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Oekraïne bestookt opnieuw Russische schepen bij Slangeneiland • Zelensky: ‘Russische strategische nederlaag is duidelijk’ (13/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!