05/02/2022 - 15:14
"• FA Cup • Aftrap: 13u30 • Stamford Bridge • Plymouth speelt in de Engelse League One"

1. LIVE. Op naar verlengingen? Chelsea nog altijd niet op voorsprong tegen derdeklasser - Paal en lat redden Plymouth (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• FA Cup • Aftrap: 13u30 • Stamford Bridge • Plymouth speelt in de Engelse League One [naar artikel]

2. LIVE. Marcos Alonso zet Chelsea, in de verlengingen, voor het eerst op voorsprong tegen derdeklasser Plymouth (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE (13u30). Laten Lukaku en Chelsea zich in FA Cup verrassen door derdeklasser Plymouth? (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Chelsea, met Lukaku in basis, moet tegen derdeklasser achtervolgen! Paal en lat redden Plymouth (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Chelsea, met Lukaku in basis, maakt gelijk tegen derdeklasser - Paal en lat redden Plymouth (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

6. Chelsea en Lukaku komen met schrik vrij tegen derdeklasser: Plymouth mist penalty in minuut 117 (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Even geen magie in de vierde ronde van de FA Cup. Op Stamford Bridge kreeg derdeklasser Plymouth Argyle in minuut 117 een penalty om een strafschoppenserie te versieren, non league-ploeg Kidderminster Harriers stond in minuut 90 op voorsprong tegen West Ham. Maar Plymouth miste de elfmeter en de zesdeklasser slikte een goal in de blessuretijd van zowel de reguliere speeltijd als de tweede verlenging (1-2). Lukaku beleefde opnieuw een frustrerende namiddag en kwam niet tot scoren. [naar artikel]

7. Chelsea en Lukaku komen met schrik vrij tegen derdeklasser Plymouth, De Bruyne vlot door in FA Cup (05/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

8. Nill De Pauw met Guingamp pas na verlengingen voorbij derdeklasser Les Herbiers (01/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

En Avant de Guingamp heeft vandaag met 1-2 gewonnen op bezoek bij Les Herbiers in de zestiende finales van de Coupe de France. Guingamp had wel [naar artikel]

9. PSG heeft zowaar verlengingen nodig tegen derdeklasser (06/02/2019 - Het Belang van Limburg)

Thomas Meunier heeft zich dinsdag met Paris Saint-Germain voor de kwartfinales van de Coupe de France geplaatst. De competitieleider had wel de handen vol met derdeklasser Villefranche. PSG won met 0-3, maar dat gebeurde pas in de verlengingen. Na 90 minuten was het 0-0. [naar artikel]

10. Barcelona pas in de verlengingen voorbij derdeklasser, jeugdproduct scoort drie keer tegen ex-club (04/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Barcelona is met de schrik vrijgekomen in de 16de finale van de Spaanse bekercompetitie, de Copa del Rey. Pas in de verlengingen geraakten de Catalanen voorbij Intercity CF, een club uit derde klasse(3-4). Opvallend: voor de thuisclub scoorde Oriol Soldevila tot drie keer toe. Hij werd opgeleid bij… Barcelona. [naar artikel]