Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Voedingsbedrijf Ter Beke ligt overhoop met supermarkt: lasagne dreigt duurder te worden

15/02/2022 - 15:31
"Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt. De groep zal hierdoor mogelijk tijdelijk de verkoop van producten moeten opschorten. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Voedingsbedrijf in ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


2. Voedingsbedrijf heeft ruzie met supermarkt: lasagne kan duurder worden (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten - vooral lasagne - zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. Lasagne in de winkel dreigt alvast duurder te worden. [naar artikel]


3. Voedingsbedrijf Ter Beke moet verkoop mogelijk tijdelijk opschorten door discussie met supermarkt (15/02/2022 - Het Nieuwsblad)

Voedingsbedrijf Ter Beke voert “stugge” contractuele discussies met een supermarkt, waardoor de groep mogelijk tijdelijk de verkoop van producten zal moeten opschorten. Dat heeft het bedrijf dinsdag bekendgemaakt. [naar artikel]


4. Ter Beke met halal-lasagne op exportpad (09/05/2017 - De Tijd)

01:03 Dirk Goeminne legt de lat hoog tijdens zijn laatste jaar als CEO van de vleesverwerker Ter Beke. Hij wil lasagne in China en halal-lasagne in het Midden-Oosten verkopen. [naar artikel]


5. Voedingsbedrijf Ter Beke wordt 'What's Cooking?' (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf Ter Beke krijgt een nieuwe naam: ‘What's Cooking?’. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. [naar artikel]


6. ‘Ons aanbod krimpt omdat ons personeel ziek thuiszit' (28/03/2020 - De Tijd)

01:20 15 tot 25 procent van het personeel van het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf Ter Beke zit ziek thuis. Het coronavirus doet de kosten van de maker van Come à Casa-lasagne stijgen, maar topman Francis Kint ... [naar artikel]


7. Come a Casa-maker investeert 6 miljoen in Verenigd Koninkrijk (16/01/2020 - De Tijd)

17:30 Het Belgische beursgenoteerde voedingsbedrijf Ter Beke investeert 6 miljoen euro in zijn Britse fabriek. De maker van Come a Casa-lasagne schept er 40 nieuwe jobs. [naar artikel]


8. Voedingsbedrijf Ter Beke uit Waarschoot gaat voor meer vegetarisch en wordt What's Cooking?'  (07/03/2023 - VRT NWS)

Voedingsbedrijf Ter Beke uit Waarschoot legt niet langer de focus op vlees, maar wil meer vegetarische en plantaardige producten aanbieden. Het bedrijf verandert ook van naam en wordt nu 'What's Cooking?'. [naar artikel]


9. Lasagne van Come a Casa uit Delhaize teruggeroepen wegens niet genoeg gekookt (29/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

De producent van lasagne van het merk Come a Casa roept de ‘Lasagne Bolognaise 1 kilogram’ uit Delhaize terug. Het voedsel is mogelijk niet genoeg gekookt, waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden, zegt producent FreshMeals, onderdeel van de voedingsgroep Ter Beke. [naar artikel]


10. “Wat een platte brij is dit!” Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt (20/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral ook goedkoop. Maar smaken ze ook lekker? Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]


11. BEKIJK – Piet Sanders : ‘Klimaatverandering zal voeding duurder maken’ (15/03/2024 - Kanaal Z)

De klimaatverandering zal voeding duurder maken, waarschuwt Piet Sanders, CEO van voedingsbedrijf What’s Cooking?, dat is het vroegere Ter Beke. In Trends Talk legt hij dit weekend uit dat zijn bedrijf voor heel wat ingrediënten nu al fors meer betaalt. En hoewel onze winkelkar nu al twee jaar stevig duurder wordt, is het voor veel … [naar artikel]


12. Ook brood in de supermarkt zal duurder worden (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Niet alleen bij de bakker, maar ook in de supermarkt zal brood de komende tijd ongetwijfeld duurder worden. Dat komt omdat de prijzen van grondstoffen dreigen te “exploderen”, na de Russische inval in Oekraïne. Dat zeggen de grote en industriële bakkerijen vrijdag. [naar artikel]


13. Ter Beke trakteert op hoger dividend (09/03/2018 - De Tijd)

08:53 Na een reeks overnames is het Waarschootse voedingsbedrijf niet langer quasi schuldenvrij. Daar maakt Ter Beke zich geen zorgen over: de winstuitkering mag nog eens omhoog. [naar artikel]


14. “Wat een platte brij is dit!” Topchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes uit de supermarkt (10/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een kant-en-klare lasagne uit de supermarkt is snel, makkelijk en vooral goedkoop. Het is de ideale vrijdagmaaltijd na een zware werkweek. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 voorverpakte lasagnes: “Voor iets meer dan een euro kan je zelf geen lasagne maken, maar het is dan wel een vettige, smakeloze brij dat je eet.” Gelukkig waren er ook enkele die hem wél konden bekoren. [naar artikel]


15. Mededingingsautoriteit gaat overname van Imperial door Ter Beke nader onderzoeken (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) gaat een nader onderzoek instellen naar het voornemen van voedingsbedrijf Ter Beke om Imperial Meat Products over te nemen. Dat blijkt maandagavond uit mededeling van de BMA en Ter Beke. [naar artikel]


16. Aankopen in de supermarkt alweer duurder geworden: “Niemand weet waar het naartoe gaat” (23/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Boodschappen doen blijft maar duurder worden. De prijzen in de supermarkt liggen nu al 4,3 procent hoger dan een jaar geleden. Dat blijkt uit een analyse van Test-Aankoop van de prijs van meer dan 3.000 producten in winkels van Aldi, Lidl, Albert Heijn, Carrefour, Colruyt, Cora en Delhaize. “Je zou ook kunnen zeggen dat het máár 4 procent is. De inflatie ligt veel hoger”, zegt retailexpert Gino Van Ossel. [naar artikel]


17. Ook brood in de supermarkt zal duurder worden: “Er zit explosie van prijzen aan te komen” (18/03/2022 - Het Nieuwsblad)

Niet alleen bij de bakker, maar ook in de supermarkt zal brood de komende tijd ongetwijfeld duurder worden. Dat komt omdat de prijzen van grondstoffen dreigen te “exploderen”, na de Russische inval in Oekraïne. Dat zeggen de grote en industriële bakkerijen vrijdag. [naar artikel]


18. Pasta overbodig: lasagne van rauwe groenten (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

"Ik ben echt trots dat ik een lasagne heb gemaakt waarbij je de pastavellen niet mist. In mijn veggie lasagne zitten enkel groenten, noten en [naar artikel]


19. “Leven dreigt nog pak duurder te worden” (07/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het leven dreigt de komende maanden nog duurder te worden. Daarvoor waarschuwt het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO). Bedrijven zullen immers meer en meer de gestegen kosten doorrekenen in hun prijzen. [naar artikel]


20. Bacteriën en virussen houden groei Ter Beke tegen (01/03/2021 - De Tijd)

16:38 Na vier grote overnames zit Ter Beke in het slop. De winst van de maker van Come a Casa-lasagne steeg de voorbije jaren niet, maar daalde. Vorig jaar was er zelfs een verlies. Tot overmaat van ramp m... [naar artikel]


21. Winst Ter Beke krijgt forse inflatieklap (26/08/2022 - De Tijd)

07:48 Voedingsbedrijf Ter Beke krijgt de oplopende kosten maar met mondjesmaat doorgerekend aan zijn klanten. Ondanks een omzetstijging gaat de winst onderuit. [naar artikel]


22. Welke lasagne bolognese van de winkel is de beste? “Geen groenten, geen beet… Dit is gewoon maagvulling” (23/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


23. Chef Broes Tavernier en kroost testen lasagne bolognese en willen meer dan gewoon hun honger stillen (23/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Chef Broes Tavernier van ’t Vijfde Seizoen in Aalter test samen met zoontje Casper (12) en dochtertje Liv (6) twaalf lasagnes bolognese uit de supermarkt. Casper heeft zich voorgenomen om de laagjes lasagne te tellen, Liv wil vooral lekker gehakt proeven en papa Broes gaat op zoek naar een mooi gelaagde lasagne met beet en een lekkere, complexe smaak. Wat geen van de drie wil, is een papperige boeltje dat alleen goed is om de honger te stillen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!