Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Op de koffie bij John van den Brom, die voor het eerst praat over zijn ontslag: “Genk heeft meer kwaliteit dan Anderlecht”

19/02/2022 - 15:24
"Tijd heelt alle wonden, heet het. Zeker als je die tijd samen met je geliefde kunt doorbrengen, rondtrekkend door Florida. John van den Brom (55) moest even weg na zijn exit bij Racing Genk. Nu is hij wel klaar om voor het eerst zijn verhaal te doen. “Als ik gekke dingen had gedaan, dan had ik mezelf iets kunnen verwijten.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Op de koffie bij John van den Brom, die voor het eerst praat over zijn ontslag: “Genk heeft meer kwaliteit dan Anderlecht” (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijd heelt alle wonden, heet het. Zeker als je die tijd samen met je geliefde kunt doorbrengen, rondtrekkend door Florida. John van den Brom (55) moest even weg na zijn exit bij Racing Genk. Nu is hij wel klaar om voor het eerst zijn verhaal te doen. “Als ik gekke dingen had gedaan, dan had ik mezelf iets kunnen verwijten.” [naar artikel]


2. De geheimen achter het succes van Cercle Brugge: kwaliteit bij de spelers, kwantiteit én kwaliteit bij de staf (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Waar is de tijd dat Cercle Brugge stijf onderin stond en niet meer wist van welk hout pijlen te maken? Gelukkig bleef eigenaar AS Monaco geld in de ploeg pompen. Ruim 75 miljoen intussen en het jaarlijks budget van 25 miljoen euro wordt tegenwoordig wel prima besteed. De scouting blijft bijvoorbeeld het ene na het andere talent uit de hoge hoed toveren. Maar er zijn nog geheimen achter het succes van dit Cercle Brugge. [naar artikel]


3. Klimaatverandering verlaagt de kwaliteit van onze koffie (19/01/2018 - Metro)

Als we zo blijven voortdoen, is Ehtiopië, de vijfde grootste koffieproducent, tegen het einde van deze eeuw 60% van zijn geschikte landbouwgrond kwijt. Dat zal dramatische gevolgen hebben voor het land en koffiefans. Door de klimaatverandering worden steeds meer landbouwgronden rond de evenaar niet meer bruikbaar. Dat is ook het geval in Ehtiopië, waar heel […] [naar artikel]


4. "Laat de koffie nooit koken" + andere tips voor het lekkerste kopje koffie (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]


5. "Bewaar koffie nooit in een thermos" + andere tips voor het lekkerste kopje koffie (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]


6. "Bewaar koffie nooit in een thermos" en andere tips voor het lekkerste kopje koffie (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker kopje koffie smaakt iedereen, dat heeft Marjolein Vermeersch, die haar eigen artisanale koffiebranderij runt, goed begrepen. ze schreef... [naar artikel]


7. Zwitserland wil "oorlogsreserve" koffie opdoeken: "Koffie is niet noodzakelijk om te overleven" (11/04/2019 - VRT NWS)

De Zwitserse overheid wil stoppen met het hamsteren van koffie in het systeem van noodreserves dat tijdens het interbellum (de periode tusen WO I en WO II) werd ingevoerd. Het afschaffen van de strategische koffiereserve voor tijden van oorlog, natuurrampen of epidemieën valt niet bij alle Zwitsers in goede aarde. Een definitieve beslissing zou voor het najaar zijn. [naar artikel]


8. Rusthuisbewoners in protest tegen nieuwe koffie: “Raak je als kok aan de koffie, dan is het prijs” (30/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Protest in de vijf woon- en zorgcentra van het Gentse OCMW om een tas koffie. Nadat er enkele weken geleden een nieuw merk werd ingevoerd, willen verschillende bewoners er geen meer drinken omdat ze die niet lusten. Sommigen kochten zelfs al een apparaat om op de kamer eigen koffie te zetten. “We dachten dat de nieuwe smaak wel zou wennen”, reageert de bevoegde schepen. “Niet dus. De opmerkingen komen van overal.” Koks van andere woonzorgcentra zijn duidelijk: “Als rusthuischef weet je dat je niet zomaar aan de koffie raakt. En er zijn zo nog wel wat dingen.” [naar artikel]


9. Bijna 150 jaar passie voor koffie bij Lierse koffiebranderij Van Ouytsel: “Terwijl je koffie drinkt, proef je de liefde voor het ambacht” (23/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Al bijna 150 jaar wordt er in Lier koffie gebrand door de familie Van Ouytsel. Hun product ‘De Doornenkroon’, een mengeling van Zuid-Amerikaanse koffies, werd in 2014 zelfs officieel erkend als streekproduct. Hoog tijd dus dat uw reporter eens ‘op de koffie ging’ bij zaakvoerster Judith Van Ouytsel en haar zoon Yunus. [naar artikel]


10. Vijfmaal koffie to go: van straffe latte tot koffie voor zoetekauwen (05/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Voor de een de ideale start van de dag, voor de ander een momentje tussendoor. Een tas koffie blijft voor velen een moment van genot. Ivo Calsius startte vier jaar geleden in Bilzen BaristabarBilzen waar iedereen ook nu welkom is om een lekkere tas koffie af te halen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!