Met de vastenperiode is ook 'Dagen Zonder Vlees' begonnen, een periode waarin opgeroepen wordt om veertig dagen lang je vleesconsumptie in te perken. Voor beginnende veggies is het misschien even zoeken: heb je vleesvervangers nodig en wat zet je op het menu? Deze twee chefs, allebei goed met groenten, helpen je op weg. [naar artikel]
In navolging van Dagen Zonder Vlees organiseert de vegetarische organisatie EVA de Easy Vegan challenge. Oftewel 21 dagen lang geen enkel [naar artikel]
Ex-Boerenbondvoorzitter Piet Vanthemsche zou liever een "duurzame en nuttige gedragsverandering teweeg brengen", laat hij weten in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]
“Haar dat niet goed ligt, wallen onder de ogen, een kilootje dat er is bijgekomen. We staan elke dag voor de spiegel, en zijn geneigd dan te kijken naar wat níét goed is. Terwijl het zo gemakkelijk anders kan. Ik probeer al een tijdje iets positiefs te zien als ik naar mezelf kijk. Dat ik er goed uitgeslapen uitzie, bijvoorbeeld. Of dat ik nog steeds kerngezond ben. Het werkt. Sinds ik het doe, begin ik mijn dagen met een veel beter humeur.” [naar artikel]
Van maandag tot zondag halen 25 restaurants, waarvan 3 sterrenrestaurants, het vlees van hun menukaart. Op die manier willen de chefs hun steun betuigen aan de eerste editie van de Belgische Week zonder Vlees. Er staan vier Limburgse restaurants op de lijst. [naar artikel]
De campagne 'Dagen Zonder Vlees' wordt voor het eerst ook in het zuiden van België georganiseerd en net als in Vlaanderen zijn de landbouwers [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.