Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Tips van professionals: zo begin je aan 'Dagen Zonder Vlees'

01/03/2017 - 11:58
"Met de vastenperiode is ook 'Dagen Zonder Vlees' begonnen, een periode waarin opgeroepen wordt om veertig dagen lang je vleesconsumptie in te perken. Voor beginnende veggies is het misschien even zoeken: heb je vleesvervangers nodig en wat zet je op het menu? Deze twee chefs, allebei goed met groenten, helpen je op weg."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Tips van professionals: zo begin je aan 'Dagen Zonder Vlees' (01/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Met de vastenperiode is ook 'Dagen Zonder Vlees' begonnen, een periode waarin opgeroepen wordt om veertig dagen lang je vleesconsumptie in te perken. Voor beginnende veggies is het misschien even zoeken: heb je vleesvervangers nodig en wat zet je op het menu? Deze twee chefs, allebei goed met groenten, helpen je op weg. [naar artikel]


2. Na Dagen Zonder Vlees, nu 21 dagen zonder vlees, vis, eieren, kaas en melk? (28/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

In navolging van Dagen Zonder Vlees organiseert de vegetarische organisatie EVA de Easy Vegan challenge. Oftewel 21 dagen lang geen enkel [naar artikel]


3. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Maak van "Dagen zonder Vlees" beter "Dagen zonder voedselverspilling" (01/03/2017 - De Redactie)

Ex-Boerenbondvoorzitter Piet Vanthemsche zou liever een "duurzame en nuttige gedragsverandering teweeg brengen", laat hij weten in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]


7. Na Tournée Minérale en Dagen Zonder Vlees gaan we ‘30 dagen zonder klagen’ want “het is echt nergens voor nodig” (09/01/2018 - Het Belang van Limburg)

“Haar dat niet goed ligt, wallen onder de ogen, een kilootje dat er is bijgekomen. We staan elke dag voor de spiegel, en zijn geneigd dan te kijken naar wat níét goed is. Terwijl het zo gemakkelijk anders kan. Ik probeer al een tijdje iets positiefs te zien als ik naar mezelf kijk. Dat ik er goed uitgeslapen uitzie, bijvoorbeeld. Of dat ik nog steeds kerngezond ben. Het werkt. Sinds ik het doe, begin ik mijn dagen met een veel beter humeur.” [naar artikel]


8. 25 restaurants serveren week lang geen vlees tijdens ‘Week zonder Vlees’: 4 Limburgse deelnemers (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Van maandag tot zondag halen 25 restaurants, waarvan 3 sterrenrestaurants, het vlees van hun menukaart. Op die manier willen de chefs hun steun betuigen aan de eerste editie van de Belgische Week zonder Vlees. Er staan vier Limburgse restaurants op de lijst. [naar artikel]


9. "Steun 40 dagen onze landbouwers": Waalse sector lust 'Dagen Zonder Vlees' écht niet (01/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

De campagne 'Dagen Zonder Vlees' wordt voor het eerst ook in het zuiden van België georganiseerd en net als in Vlaanderen zijn de landbouwers [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!