Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Waar kan je kijken naar ‘Servant of the People’, de politieke satire die de acteur Zelensky president van Oekraïne maakte?

02/03/2022 - 23:08
"De Oekraïense president Volodymyr Zelensky kreeg de afgelopen dagen heel wat lof voor zijn strijdvaardigheid in de oorlog tegen het ‘grote’ Rusland. Dat hij zich in deze moeilijke omstandigheden kon opwerken als een echte staatsman, mag gerust een verrassing genoemd worden. Tot voor kort bestond zijn politieke ervaring namelijk enkel uit het spelen van een […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waar kan je kijken naar ‘Servant of the People’, de politieke satire die de acteur Zelensky president van Oekraïne maakte? (02/03/2022 - Express)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky kreeg de afgelopen dagen heel wat lof voor zijn strijdvaardigheid in de oorlog tegen het ‘grote’ Rusland. Dat hij zich in deze moeilijke omstandigheden kon opwerken als een echte staatsman, mag gerust een verrassing genoemd worden. Tot voor kort bestond zijn politieke ervaring namelijk enkel uit het spelen van een […] [naar artikel]


2. Hoe een satirische komedie de realiteit werd: ‘Servant of the People’ met Oekraïens president Zelensky is nu te zien op Netflix (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een van de bekendste en meest geprezen politici van de wereld, maar daarvoor liep hij vooral in de kijker als komiek en acteur. In 2015 schudde hij de serie ‘Servant of the People’ uit z'n mouw en die absurde reeks is nu ook te bekijken op Netflix. [naar artikel]


3. 'Met Luc Coene verliest België een ware civil servant' (08/01/2017 - Knack)

Véronique Goossens blikt terug op de loopbaan van Luc Coene, van zijn studies tot zijn werk voor de Europese Centrale Bank. [naar artikel]


4. STREAMINGTIP. ‘Servant’: Ron Wemel ziet spoken (24/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hij staat vooral bekend als de man die psychologische thrillerfilms maakt met bovennatuurlijke plots, maar M. Night Shyamalan past dat trucje ook moeiteloos toe op het kleine scherm. Voor Apple TV+ maakte hij namelijk ‘Servant’, een - jawel - psychologische thriller met een bovennatuurlijk randje. [naar artikel]


5. Van Oekraïense president in een tv-serie tot president in het echt: dit is Volodymyr Zelensky (25/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Toen Volodymyr Zelensky in 2019 verkozen werd tot president van Oekraïne, wreven de Russen zich tevreden in de handen. Het nieuwe staatshoofd had geen enkele ervaring met de politiek, behalve dat hij als komiek al ooit voor president had gespeeld. Nu is het plots menens voor de Joodse ex-acteur: waar staat hij, wat gaat hij doen? Portret van een president die vecht tegen de erfenis van het personage dat hem groot maakte. [naar artikel]


6. Turkse president Erdogan op bezoek bij president Zelensky in Oekraïne: graandeal lijkt een succes (19/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Oekraïense president Zelensky maakt Bulgaarse president met grond gelijk tijdens ontmoeting: “God verhoede dat jij in mijn schoenen zou staan” (07/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft donderdag tijdens een bezoek aan Sofia verwoestend uitgehaald naar zijn Bulgaarse collega Rumen Radev. Tot duidelijke ergernis van Radev zelf, is te zien op beelden van de pijnlijke ontmoeting. [naar artikel]


8. ‘Als president werd Zelensky donkerder’: Simon Shuster bracht jaren door aan de zijde van de Oekraïense president (24/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Zelensky en Macron vandaag samen naar Europese top in Brussel • Zelensky vraagt Parijs en Berlijn om straaljagers (09/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!