Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’

06/07/2023 - 08:26
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. LIVE. Zelensky belooft vergelding na dodelijke Russische aanval op Lviv (06/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bij een raketaanval in de nacht van woensdag op donderdag zijn in de West-Oekraïense stad Lviv vier doden gevallen toen een appartementsgebouw in de stad door vallende brokstukken werd geraakt en in brand vloog. Volgens de burgemeester van de stad liggen er mogelijk nog meer slachtoffers onder het puin. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zegt in een reactie op de aanval dat de Russische actie niet zonder consequenties zal zijn. “De vijand zal hier zeker een reactie op krijgen. Een voelbare.” [naar artikel]


3. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • VN-waakhond mag van Russen niet overal in kerncentrale controleren (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Oekraïne belooft wraak na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Trump vuurt raketten af op Syrische luchtmachtbasis als vergelding dodelijke gifgasaanval (07/04/2017 - Het Belang van Limburg)

De Verenigde Staten hebben een militaire aanval uitgevoerd tegen het regime van de Syrische president Bashar al-Assad. Dat melden de Amerikaanse media op gezag van het leger. Het gaat om de eerste rechtstreekse aanval van de VS tegen het regime van de president sinds het begin van de burgeroorlog zes jaar geleden. [naar artikel]


6. Live - Massale raketaanvallen op Oekraïne zijn ‘vergelding’ voor inval op Russisch grondgebied • Minstens 9 dodelijke slachtoffers (09/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Iran dreigt met vergelding tegen Israël na dodelijke luchtaanval op consulaat in Syrië (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Teheran beschouwt de aanval op het Iraanse consulaat in Damascus als “schending van internationale conventies”. Buitenlandminister Hossein Amir-Abdollahian houdt Israël verantwoordelijk voor de luchtaanval en roept de internationale gemeenschap op met een “serieuze reactie” te komen na “zulke misdadige acties”. [naar artikel]


8. Live - Drie gewonden na nieuwe Russische aanvallen op Odessa • Zelensky zweert vergelding voor omgekomen gezin in Cherson (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!