Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Berchemse schrijft boek ‘Vegans are Better Lovers’: “Je kan perfect vegan eten en overleven op chips, diepvriespizza, snoep en wijn”

07/03/2022 - 15:19
"Viviane Van Dyck noemt zichzelf tegelijk missionaris en showbeest. Dat stukje showbeest is opmerkelijk, want op de toneelschool ontbrak het deze vegan pionier en macrobiotische chef-kok aan dat laatste greintje je ne sais quoi. Maar vandaag lééft ze van haar publiek. Dat zijn de leerlingen in haar klas, de toehoorders in een zaal en de lezers van haar nieuwste boek Vegans are Better Lovers."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Berchemse schrijft boek ‘Vegans are Better Lovers’: “Je kan perfect vegan eten en overleven op chips, diepvriespizza, snoep en wijn” (07/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Viviane Van Dyck noemt zichzelf tegelijk missionaris en showbeest. Dat stukje showbeest is opmerkelijk, want op de toneelschool ontbrak het deze vegan pionier en macrobiotische chef-kok aan dat laatste greintje je ne sais quoi. Maar vandaag lééft ze van haar publiek. Dat zijn de leerlingen in haar klas, de toehoorders in een zaal en de lezers van haar nieuwste boek Vegans are Better Lovers. [naar artikel]


2. Gezocht: perfect lief, perfect lijf, perfect leven (14/09/2018 - Metro)

Zelfhulpboeken zijn verslavend. Ze impliceren dat die betere, slankere en slimmere versie van onszelf zich verstopt tussen kant-en-klare stappenplannen, nieuwe inzichten en vernuftige denktrucjes. Mits wat volharding kom je hem of haar vanzelf tegen. Tweehonderd pagina’s later weet je wel beter: alles is nog altijd exact hetzelfde. Waarom blijven we dit soort boeken in godsnaam […] Het bericht Gezocht: perfect lief, perfect lijf, perfect leven verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Snelweg die bezaaid ligt met diepvriespizza’s urenlang afgesloten. (10/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Een drukke snelweg in de Amerikaanse staat Arkansas is urenlang afgesloten geweest nadat een vrachtwagen zijn volledige lading diepvriespizza’s was verloren. [naar artikel]


4. De beste uitvinding sinds diepvriespizza’s? De penaltyreeks (07/07/2018 - De Morgen)

Een uitgelezen elftal gastcolumnisten schrijft elke dag over hoofd- en bijzaken van het WK. Vandaag: Vincent Byloo, radiomaker en freelanceauteur. [naar artikel]


5. Oprah brengt diepvriespizza’s op de markt (23/08/2018 - Metro)

Is pizza jouw favoriete guilty pleasure, maar voel je je altijd heel erg schuldig als je er eentje naar binnen hebt gewerkt? Binnenkort hoeft dat niet meer. Oprah Winfrey brengt namelijk een ‘magere’ pizzacollectie op de markt. Talkshowhost Oprah Winfrey werkte samen met Kraft Heinz voor haar eigen pizza’s: de O, That’s Good! Frozen Pizza. […] Het bericht Oprah brengt diepvriespizza’s op de markt verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Familievete over diepvriespizza’s (19/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Vrede binnen de familie. Dat was de laatste wens van Rudolf-August Oetker, toen hij zijn bedrijf van diepvriespizza’s in 2007 in de handen van zijn acht kinderen achterliet. Maar de spanningen bleven duren. Nu de oudste zoon August 75 wordt en zijn plaats als voorzitter bij Dr. Oetker moet afstaan, laait de familievete weer op. [naar artikel]


7. Diepvriespizza en 9 andere verrassende voedingsmiddelen die evengoed scoren op Nutri-score als een quinoasalade (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) lanceerde gisteren in België de Nutri-score. Die score bepaalt aan de hand van 5 kleuren en... [naar artikel]


8. Diepvriespizza en 9 andere verrassende voedingsmiddelen die evengoed scoren op de Nutri-score als een quinoasalade (03/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) lanceerde gisteren in België de Nutri-score. Die score bepaalt aan de hand van 5 kleuren en... [naar artikel]


9. Pizzachef Luca Fabozzi proeft 15 diepvriespizza’s en deelt zowel een 0/10 als 7/10 uit: “Dit is de naam pizza niet waardig” (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De kans is klein dat je nog nooit een diepvriespizza hebt meegenomen naar huis wanneer je geen zin had om te koken. Maar hoe hard smaakt die diepvriesvariant naar échte traditionele pizza? Chef Luca Fabozzi werpt zijn kritische smaakpapillen in de strijd en proeft 15 pizzasoorten binnen 3 verschillende categorieën: mozzarella, funghi en salami. “Deze mozzarella is precies van rubber.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!