Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Tienduizenden kampen met long covid: ‘Ik was een moeder en een geliefde. Nu ben ik bijna alles kwijt’

30/03/2022 - 14:57
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ik was een moeder, een geliefde en een vriendin. Nu ben ik bijna alles kwijt’: tienduizenden kampen met long covid (30/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Tienduizenden kampen met long covid: ‘Ik was een moeder en een geliefde. Nu ben ik bijna alles kwijt’ (30/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Tienduizenden Belgen kampen met long covid, en één profiel loopt extra risico: dit is hoe je het herkent en wat je ertegen kan doen (23/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

Tienduizenden Belgen kampen met langdurige klachten na een besmettingen met het coronavirus, zo zeggen experts. Eén specifiek profiel blijkt zelfs opvallend meer risico te lopen op ‘long covid’. Hoe komt dat? Hoe herken je het? En wat kan je eraan doen? [naar artikel]


4. Tienduizenden Belgen kampen met long covid: dit is hoe je het herkent en wat je ertegen kan doen (23/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Tienduizenden Belgen kampen met langdurige klachten na een besmettingen met het coronavirus, zo zeggen experts. Eén specifiek profiel blijkt zelfs opvallend meer risico te lopen op ‘long covid’. Hoe komt dat? Hoe herken je het? En wat kan je eraan doen? [naar artikel]


5. Kazou moet 31 kampen met overnachting schrappen tijdens paasvakantie: “Geannuleerde kampen worden terugbetaald” (20/03/2021 - Het Nieuwsblad)

Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit (CM), moet tijdens de paasvakantie 31 kampen met overnachting annuleren. Dat is een streep door de rekening van 1.017 kinderen. Dat laat Kazou zaterdag weten. De geannuleerde kampen worden terugbetaald, aldus Kazou op hun website. De Vlaamse speelpleinwerking is teleurgesteld dat de regering eerder inzet op het openhouden van bedrijven en scholen, ten koste van het jeugdaanbod. [naar artikel]


6. Covid-testcentra krijgen te kampen met veel frustratie en zelfs agressie (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

De Covid-testcentra worden geconfronteerd met meer agressie. Bij terugkeer uit een rode zone moeten reizigers verplicht een test laten afnemen. En wie vertrekt, moet in verschillende landen een negatieve PCR-test voor kunnen leggen. Reizigers zijn vaak onwetend. Ze denken dat ze recht hebben op twee gratis tests en komen dan voor de verrassing te staan dat ze moeten betalen. Of als hun code, die maar tien dagen geldig is, is verstreken. Dat leidt tot frustraties. In het testcentrum Herkenrode in Hasselt moeten de wachters van het Jessa-ziekenhuis soms zelfs tussenkomen. [naar artikel]


7. Chinezen kampen na covid massaal met mentale problemen: ‘Er is een gevoel van collectief trauma’ (12/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Billie Lourd staat stil bij sterfdag moeder Carrie Fisher: “Ik wens iedereen die vandaag een geliefde moet missen veel sterkte, zeker tijdens deze crisis” (28/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Op de vierde sterfdag van haar moeder Carrie Fisher, zondag, stak Billie Lourd (28) haar volgers die ook iemand verloren hebben een hart onder de riem. “Je staat hier niet alleen in”, liet de actrice op Instagram weten. [naar artikel]


9. Live - Koning Charles III: ‘In diepe rouw na overlijden van een geliefde moeder’ (08/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Lezers reageren: ‘Jambon bedoelt: we nemen het risico om een moeder, een geliefde, een kind dood te rijden’ (06/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!