Twee strafschoppen zetten KRC Genk op weg naar eenvoudige zege tegen Eupen

03/04/2022 - 23:08
"Via een afgetekende thuiszege tegen Eupen (5-0) hield KRC Genk zijn lot in eigen hand. Racing moet zondag op Seraing minstens even goed doen als STVV thuis tegen Standard om zeker te zijn van een ticket voor play-off 2."

1. Twee strafschoppen zetten KRC Genk op weg naar eenvoudige zege tegen Eupen (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Via een afgetekende thuiszege tegen Eupen (5-0) hield KRC Genk zijn lot in eigen hand. Racing moet zondag op Seraing minstens even goed doen als STVV thuis tegen Standard om zeker te zijn van een ticket voor play-off 2. [naar artikel]

2. Charleroi boekt eenvoudige zege tegen Eupen na twee owngoals en rood karton (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft zich niet laten verrassen op het veld van Eupen. De Carolo’s kwamen vroeg op achterstand na een owngoal van Martos maar bogen de... [naar artikel]

3. VIDEO. Charleroi boekt eenvoudige zege tegen Eupen na twee owngoals en rood karton (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

Mazzu heeft zijn 200ste match als coach van Charleroi afgesloten met winst. Rezaei scoorde twee keer en de ingevallen Perbet maakte zijn eerste van... [naar artikel]

4. Besiktas en Batshuayi mogen Super Cup in prijzenkast zetten na strafschoppen tegen Ruud Boffin (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Turks landskampioen Besiktas heeft woensdag in het Qatarese Doha beslag gelegd op de Super Cup. Het versloeg regerend bekerwinnaar Antalyaspor met 4-2 na penalty’s. Na 120 minuten stond het 1-1. [naar artikel]

5. Eupen knikkert Club Brugge uit de Beker, STVV met strafschoppen voorbij KV Mechelen (30/11/2016 - Knack)

Eupen heeft Club Brugge uit de Beker van België gewipt. De Oostkantonners wonnen in de achtste finales met 3-2, dankzij een doelpunt van Siebe Blondelle in de 97e minuut. Bij de rust stond Eupen 1-0 voor. STVV had verlengingen en strafschoppen nodig om voorbij KV Mechelen te komen. [naar artikel]

6. Eupen knikkert Kortrijk na drie(!) strafschoppen uit de Beker en schrijft geschiedenis (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Het bekersprookje duurt voort in de Oostkantons. Eupen wist zich vandaag voor het eerst in zijn geschiedenis te kwalificeren voor de halve [naar artikel]

7. Oostende na strafschoppen door in Beker van België, ook Genk, KV Mechelen, Eupen en STVV naar kwartfinales (05/12/2018 - Gazet van Antwerpen)

Vandaag stond de hoofdbrok van de 1/8e finales in de Beker van België op het programma met vijf wedstrijden. Genk, KV Mechelen, Eupen en Sint-Truiden plaatsten zich voor de kwartfinales. In Moeskroen-KV Oostende moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen: KVO won die epiloog met 4-5. Later vanavond wordt meteen al geloot voor de volgende ronde in deze Croky Cup . [naar artikel]

8. Eupen klopt KV Oostende dankzij twee strafschoppen (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

KVO heeft de kans gemist om zich nog te mengen in de strijd om groepswinst. Eupen won dankzij twee terecht toegekende strafschoppen. [naar artikel]

9. VIDEO. Eupen klopt KV Oostende dankzij twee strafschoppen (04/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. MULTILIVE. Tau en Okereke breken in slotfase de ban voor Club - Ruime zeges voor AA Gent en Essevee - Eupen heeft strafschoppen nodig (25/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Bekervoetbal! Flink wat wedstrijden in de 1/16de finales vanavond. Club Brugge trekt naar Francs Borains, Aalst ontvangt AA Gent. Ook de andere... [naar artikel]