03/04/2022 - 23:39
"In de aanloop naar de play-offs in Top Divisie 1 blijft Limburg United B in topvorm, in tegenstelling tot Lommel. De Noord-Limburgers leden in Brussel een nederlaag die mogelijk de top vier kost. Stevoort speelde twee sterke wedstrijden op verplaatsing."

1. OVERZICHT BASKETBAL. Top vier in gevaar voor Lommel na nederlaag tegen zwart beest Brussel (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)

In de aanloop naar de play-offs in Top Divisie 1 blijft Limburg United B in topvorm, in tegenstelling tot Lommel. De Noord-Limburgers leden in Brussel een nederlaag die mogelijk de top vier kost. Stevoort speelde twee sterke wedstrijden op verplaatsing. [naar artikel]

2. OVERZICHT PROVINCIAAL BASKETBAL. Stevoort B dient Optima eerste nederlaag toe (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)

In eerste provinciale wonnen alle thuisploegen hun wedstrijd. Optima beet voor het eerst in het zand tegen een sterk Stevoort B. Nieuwerkerken en Zolder behouden het maximum van de punten. [naar artikel]

3. OVERZICHT BASKETBAL. Lommel C smeert Lummen eerst nederlaag aan (05/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Lommel C kon topscoorder Wietse Jacobs aan banden houden. Lummen vond geen gepast antwoord. Hierdoor is er een hergroepering bovenaan het klassement. [naar artikel]

4. OVERZICHT PROVINCIAAL BASKETBAL. Lummen lijdt tweede nederlaag op rij met één punt verschil (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Nadat het vorige week in Bree verloor (65-64), ging Lummen opnieuw de boot in met het kleinste verschil. Ditmaal verloor het met 63-62 van de Miners B. [naar artikel]

5. Is zijn WK basketbal in gevaar? Milwaukee-vedette Giannis Antetokounmpo geopereerd aan knie (06/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Giannis Antetokounmpo, sterspeler bij de Milwaukee Bucks en Grieks basketinternational, heeft een operatie aan zijn linkerknie ondergaan, waardoor het twijfelachtig is of hij kan deelnemen aan het WK in augustus. Dat bevestigden de Bucks woensdag (lokale tijd). [naar artikel]

6. Namen en Castors Braine lijden nederlaag op EuroCup basketbal (03/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Castors Braine heeft donderdag op de tweede speeldag van de groepsfase van de EuroCup basketbal voor vrouwenteams met 74-60 (rust: 39-33) verloren op bezoek bij het Spaanse Uni Girona. Ook Namen ging onderuit. Het Tsjechische Nymburk was thuis met 70-41 (rust: 40-28) te sterk. [naar artikel]

7. Castors Braine start met nederlaag in EuroLeague basketbal (11/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Castors Braine is woensdag met een 84-68 nederlaag bij het Russische Dynamo Koersk gestart in de Euroleague vrouwenbasketbal. Bij de rust stond de Belgische kampioen 40-25 in het krijt tegen de titelverdediger. [naar artikel]

8. Champions League basketbal – Oostende lijdt zware nederlaag in Polen (23/01/2018 - Metro)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging de landskampioen met 98-68 onderuit. Oostende begon nog goed en had na het eerste kwart een 14-17 voorsprong, maar stond bij de rust 47-38 in het krijt. In het derde […] [naar artikel]

9. Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende vandaag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de... [naar artikel]