Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe kan het dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn? En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? “Het is terecht dat we dat niet pikken”, zeggen experts. [naar artikel]
Ferrero wist al op 15 december dat er in hun fabriek in Aarlen een salmonellabesmetting was opgedoken, maar bevestigde dat nieuws pas gisteren. Volgens Test -Aankoop heeft de snoepfabrikant zo lang mogelijk gewacht om openlijk te communiceren. Zelf zegt het bedrijf dat het al het mogelijke heeft gedaan om besmette producten tegen te houden. [naar artikel]
Al op 15 december werd salmonella vastgesteld in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Hoe het kan dat de besmette Kinder Surprise-eieren en andere chocoladeproducten toch nog in de winkel beland zijn, is voor het bedrijf en het FAVV een vraagteken. En waarom is er zo lang niet gecommuniceerd? Goed voor het imago van Ferrero is het alvast niet. [naar artikel]
Voedingsbedrijf Ferrero, producent van Kinder Surprise, is dan toch op de proppen gekomen met een uitleg voor de salmonellabesmetting die inmiddels in acht landen is vastgesteld. Een besmetting bij een filter op 15 december in de fabriek in Aarlen zou aan de basis liggen. De vraag is nu of het bedrijf er wel alles aan deed om zieke consumenten te vermijden. [naar artikel]
15:27 Meerdere salmonella-uitbraken in Europa worden in verband gebracht met Ferrero-chocoladeproducten die van de band rollen in de Waalse productiesite van de Italiaanse snoepmaker. 'Dit is zorgwekkend. D... [naar artikel]
Al 125 gevallen van Salmonella in Europa zijn te linken aan de Belgische Ferrero-fabriek in Aarlen. In België zelf zouden een twintigtal mensen besmet zijn. Maar wat is salmonella precies? Hoe gevaarlijk is het? En wat als je thuis nog producten van Ferrero hebt liggen, moeten die dan allemaal de vuilnisbak in? [naar artikel]
Al 125 gevallen van salmonella in Europa zijn te linken aan de Belgische Ferrero-fabriek in Aarlen. In België zelf zouden een twintigtal mensen besmet zijn. Maar wat is salmonella precies? Hoe gevaarlijk is het? En wat als je thuis nog producten van Ferrero hebt liggen, moeten die dan allemaal de vuilnisbak in? [naar artikel]
Overbelaste telefoonlijnen, een verdwenen manager en een oorverdovende stilte. De kritiek op de communicatie van Ferrero over de fabriek in Aarlen groeit. Het verleden toont nochtans dat voedselschandalen zwaar kunnen wegen. [naar artikel]
De salmonellabesmetting komt wel degelijk uit een Belgische fabriek. Het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV) zegt dat er iets verkeerd gelopen is in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Een team van onderzoekers vond een duidelijke link tussen de fabriek en de mensen die ziek zijn geworden. Dat meldt VTM Nieuws. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.