09/04/2022 - 17:59
"Voor de eerste keer sinds lange tijd keerde Albert Sambi Lokonga terug in de basis bji Arsenal. Sinds 23 januari speelde hij amper 16 minuten voor Arsenal. Dat was maandag in een pijnlijke 3-0-nederlaag tegen Crystal Palace. De blessures van Thomas Partey en Kieran Tierney speelden ongetwijfeld een grote rol in de keuze voor Lokonga. Zo sprong centrale middenvelder Xhaka in op de linksachter, wat voor Lokonga een plaatsje op het middenveld opende."

1. Football Talk. Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga - Record voor Casteels (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor de eerste keer sinds lange tijd keerde Albert Sambi Lokonga terug in de basis bji Arsenal. Sinds 23 januari speelde hij amper 16 minuten voor Arsenal. Dat was maandag in een pijnlijke 3-0-nederlaag tegen Crystal Palace. De blessures van Thomas Partey en Kieran Tierney speelden ongetwijfeld een grote rol in de keuze voor Lokonga. Zo sprong centrale middenvelder Xhaka in op de linksachter, wat voor Lokonga een plaatsje op het middenveld opende. [naar artikel]

2. Football Talk. Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga - Carrasco en Atléti verliezen van Mallorca (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vedat Muriqi ontpopte zich twintig minuten voor tijd tot matchwinnaar met een rake elfmeter. De Spaanse landskampioen, met Yannick Carrasco 90 minuten tussen de lijnen, was niet in staat om nog recht te veren en gelijk te maken. [naar artikel]

3. Football Talk. Barça pas laat voorbij Levante dankzij De Jong - Doelpuntenmaker Trossard verslaat Arsenal van Lokonga (10/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Op de 31e speeldag van de Spaanse voetbalcompetitie ontving Levante zondagavond FC Barcelona. De Catalanen wonnen de partij in extremis met 2-3. Morales opende de score voor de thuisploeg vanop de stip in de 52e minuut. De thuisploeg miste in de 56e minuut een nieuwe penalty en Aubameyang bracht Barça opnieuw langszij (59.). Nog geen vijf minuten later scoorde Pedri (63.) de 1-2. Melero bracht de stand weer in evenwicht met een nieuw penaltydoelpunt. Luuk de Jong kon echter in de toegevoegde tijd Barcelona nog de overwinning schenken (90.+2). [naar artikel]

4. REACTIES. Koen Casteels: “We waren niet goed genoeg”, ook doelpuntenmaker Youri Tielemans baalt (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Lang leken de Rode Duivels in Wales op weg naar de zege. Een laat doelpunt van Johnson besliste daar echter anders over. De Duivels laten zo na om dichter bij Nederland, dat ook met de punten morste, te komen. “We hadden een goede zaak kunnen doen”, aldus Koen Casteels. [naar artikel]

5. REACTIES. Casteels: “We waren niet goed genoeg”, ook doelpuntenmaker Youri Tielemans baalt (11/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

6. Doelpuntenmaker Trossard en Arsenal duwen Burnley nog dieper in de put (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal was zaterdagnamiddag een maatje te groot voor het Burnley van Vincent Kompany. Doelpuntenmaker Trossard en co wonnen met 0-5 op Turf Moor. Met een schamele 13 op 75 lijkt Burnley steeds meer een vogel voor de kat. [naar artikel]

7. LIVEBLOG ARSENAL-CHELSEA. Thuisploeg speelt Chelsea helemaal weg, doelpuntenmaker Trossard naar de kant gehaald (23/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Arsenal en Chelsea staan tegenover elkaar in de Londense derby. Arsenal staat op dit moment met een match meer aan de leiding. Bij winst kunnen de Gunners Manchester City verder onder druk zetten. Rode Duivel Leandro Trossard opende de score in het Emirates Stadium. [naar artikel]

8. LIVE DUITSLAND-BELGIË. Tedesco wijzigt amper: Mangala en Casteels komen aan de aftrap, Trossard moet tevreden zijn met een plaatsje op de bank (28/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de 0-3-zege in Zweden volgt de volgende afspraak voor de Rode Duivels. In Keulen staat een oefenwedstrijd op het programma tegen Die Mannschaft. Volg het duel op de voet in onderstaande liveblog of kijk naar de match bij VTM. [naar artikel]

9. ONZE PUNTEN. Koen Casteels is betrouwbare doelman, Trossard kan niet echt overtuigen als tien (09/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels wonnen met het kleinste verschil op het veld van Azerbeidzjan. Hier zijn onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]