Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Knack

Dominique Willaert (Victoria Deluxe): 'Soms denk ik: Wouter Beke, huil een keer, toon uw onmacht'

10/04/2022 - 10:06
" Waarover is Dominique Willaert, artistiek leider van Victoria Deluxe, van gedachte veranderd? 'Vroeger keek ik op naar sterke politieke leiders. Vandaag ben ik er niet meer van overtuigd dat we overal beroepspolitici nodig hebben .'"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dominique Willaert (Victoria Deluxe): 'Soms denk ik: Wouter Beke, huil een keer, toon uw onmacht' (10/04/2022 - Knack)

Waarover is Dominique Willaert, artistiek leider van Victoria Deluxe, van gedachte veranderd? 'Vroeger keek ik op naar sterke politieke leiders. Vandaag ben ik er niet meer van overtuigd dat we overal beroepspolitici nodig hebben .' [naar artikel]


2. 'Entretemps' van Victoria Deluxe: een heerlijk fout sprookje (16/05/2018 - De Morgen)

In het universum van Entretemps is niets wat het lijkt, en vooral: is niemand wat hij lijkt. De spelers van Victoria Deluxe tonen hoe meervoudig mensen zijn, hoe hun identiteit gelaagd is als een reeks kleurrijke outfits die ze naar believen kunnen afpellen. Het maakt de voorstelling politiek, zonder dat ze dat per se wil zijn. [naar artikel]


3. ‘Vlaams Belang ontmaskeren, dat werkt niet’: schrijver Dominique Willaert verklaart in ‘Dansen op een ziedende vulkaan’ het succes van extreemrechts (13/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Gentse acteur wegens elektronische overlast voor rechter gedaagd door filmmaker Dominique Willaert: “Hij heeft dringend hulp nodig” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Theater- en filmmaker Dominique Willaert heeft een Gentse acteur voor de rechter gedaagd wegens aanhoudende elektronische overlast. De man in kwestie schreef lasterlijke Facebookposts en e-mails en maakte ook YouTube-filmpjes waarin hij zich negatief uitliet tegenover Willaert en anderen. “We beslisten naar de rechtbank te stappen toen hij mij onterecht ‘seksist’ noemde en ik er door mensen op werd aangesproken”, zegt Willaert. [naar artikel]


5. Paul Verhaeghe sprak met Dominique Willaert over zijn boek ‘Onbehagen’ (13/06/2023 - De Wereld Morgen)

Op 2 juni 2023 bracht 11.11.11-Veurne auteurs Paul Verhaeghe en Dominique Willaert samen voor een boeiend gesprek, naar aanleiding van Verhaeghe's recent verschenen boek 'Onbehagen'. The post Paul Verhaeghe sprak met Dominique Willaert over zijn boek ‘Onbehagen’ appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]


6. De balans van activist Dominique Willaert: 'Sommige mensen engageren zich voor een betere wereld, terwijl ze thuis catastrofes aanrichten' (16/09/2023 - De Tijd)

05:30 Dominique Willaert (55) is activist en theater-, film- en opiniemaker. Zijn nieuwe boek, ‘Niet alles maar veel begint bij luisteren’, schreef hij na een verkenning van de Denderstreek. Hier maakt hij ... [naar artikel]


7. Met links activist Dominique Willaert in het hol van de Vlaamse leeuw: ‘Je kan die mensen niet de hele tijd uitkafferen voor nazi’s of fascisten’ (22/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Theatermaker Dominique Willaert probeert afgehaakten weer aan boord te hijsen: ‘Vroeger kon wie zijn best deed vooruit. Die droom is verdwenen’ (15/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Dominique Willaert heeft advies voor de traditionele partijen: ‘Treinconducteurs en mensen aan het loket zijn de behoeders van de democratie’ (15/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Marc Van Ranst en Dominique Willaert: ‘We mogen de Go Back-bus van Filip Dewinter toch nog racistisch vinden? (24/04/2024 - Knack)

Elk op hun eigen manier strijden viroloog Marc Van Ranst en auteur Dominique Willaert tegen de opkomst van het Vlaams Belang. Maar valt de partij van Tom Van Grieken nog wel af te remmen? ‘Het Vlaams Belang is een van de weinige partijen die mensen voorspiegelt dat het anders kan.’ The post Marc Van Ranst en Dominique Willaert: ‘We mogen de Go Back-bus van Filip Dewinter toch nog racistisch vinden? appeared first on Knack. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!