11/04/2022 - 13:07
"Fantastische beelden uit de Serie C, de Italiaanse derde klasse. Modena FC 2018-doelman Riccardo Gagno vervulde zaterdag een heldenrol voor zijn ploeg. In blessuretijd maakte hij met een lange trap de winnende treffer tegen Imolese Calcio 1919."

1. Martínez samengevat in één video: "winning, winning, winning" (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Roberto Martínez gaf vanmiddag zijn allereerste persconferentie als bondscoach van de Rode Duivels. Ook onze videoman was daarbij aanwezig en hem [naar artikel]

2. VIDEO. Wat een held! Deze doelman scoort in de extra tijd vanaf zijn eigen helft de winning goal (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Fantastische beelden uit de Serie C, de Italiaanse derde klasse. Modena FC 2018-doelman Riccardo Gagno vervulde zaterdag een heldenrol voor zijn ploeg. In blessuretijd maakte hij met een lange trap de winnende treffer tegen Imolese Calcio 1919. [naar artikel]

3. VIDEO. Tijdrekkende doelman krijgt deksel op de neus: Barnsley-spits scoort winning goal dankzij blunderende keeper (29/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Pure komedie in de Engelse derdeklasse dinsdagavond. Barnsley leek op weg naar een scoreloos gelijkspel tegen Wycombe, tot de bezoekende doelman ging blunderen. Max Stryjek wilde tijdrekken en daagde zo de ingevallen Sam Cosgrove uit. Die verkocht de Pool een klein zetje, waardoor hij de bal ontfutselde en de 1-0 kon scoren in minuut 91. [naar artikel]

4. Doelman beleeft droomdebuut bij Atlético: hij scoort zelfs de winning goal tegen Arsenal (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)

De Spaanse doelman Antonio Adan verhuisde deze zomer op 31-jarige leeftijd van Real Betis naar Atlético Madrid, waar hij als doublure van Jan Oblak moet fungeren. Maar bij zijn debuut wist Adan meteen de harten van de Spaanse fans te veroveren én werd hij meteen wereldnieuws. Een doelman die in zijn eerste wedstrijd uitgerekend tegen een topclub als Arsenal meteen drie strafschoppen stopt én zelf nog eens de winnende penalty scoort: dàt gebeurt niet elke dag. [naar artikel]

5. VIDEO: Limbombe scoort heerlijke winning goal voor Club Brugge in Mazzu-time (24/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge won vanavond met 1-2 op het veld van Charleroi na een aangenaam kijkstuk. Club was lange tijd de betere ploeg en kwam na 68 minuten [naar artikel]

6. VIDEO. Wat een binnenkomer: Noa Lang scoort bij officieel debuut voor PSV winning goal tegen Feyenoord en pakt eerste prijs (04/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Noa Lang (24) heeft in zijn eerste officiële wedstrijd voor PSV meteen de winning goal gescoord. De ex-speler van Club Brugge bezorgde PSV en diens nieuwe coach Peter Bosz meteen ook een prijs, want hij scoorde de 0-1 in de Supercup tegen Feyenoord, in Nederland de Johan Cruijff-schaal geheten. [naar artikel]

7. VIDEO. Onwaarschijnlijk: 17-jarige debutant Marc Guiu staat nog geen minuut op het veld en scoort winning goal voor Barcelona (23/10/2023 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft zich zondagavond tijdens de tiende speelronde in La Liga naar een krappe 1-0 zege geploeterd tegen Athletic Bilbao. [naar artikel]

8. Kylian Mbappé kaffert doelman uit na ultieme winning goal van PSG: Neymar speelt voor bodyguard bij relletje aan cornervlag (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)

PSG had woensdag alle moeite van de wereld om Metz opzij te zetten. Toen dat uiteindelijk lukte in de 95ste minuut, liet Kylian Mbappé zich van zijn minst fraaie kant zien. [naar artikel]

9. Messi keert terug uit pensioen en scoort belangrijke winning goal voor Argentinië (02/09/2016 - Het Belang van Limburg)

In Zuid-Amerika zijn ze al een tijdje bezig aan hun kwalificatiematchen voor het WK Voetbal. Donderdagavond heeft Argentinië een belangrijke zege geboekt tegen Uruguay. Met dank aan de uit pensioen teruggekeerde Messi wonnen de Argentijnen met 1-0. [naar artikel]