Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

‘Ik weet niet hoe het is voor andere slachtoffers, maar ik heb het gevoel dat ik die ochtend ben gestorven’

12/04/2022 - 11:15
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Ik weet niet hoe het is voor andere slachtoffers, maar ik heb het gevoel dat ik die ochtend ben gestorven’ (12/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Na de open brief over verkrachting: ‘Ik heb het gevoel dat ik die ochtend ben gestorven’ (12/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Wanneer de liefde van je leven is gestorven: "Iedere ochtend opnieuw beleef ik dat ze doodgaat" (06/03/2018 - De Morgen)

Ze wilden als homokoppel gaan trouwen in 25 landen, maar de dood besliste er anders over. Julian stierf, Fleur blijft over. ‘Het leven wordt je niet gegeven, het wordt je ook niet afgenomen. Het is. En dat is heel ontnuchterend.’ [naar artikel]


4. Nathalie (49) start euthanasieprocedure nadat ze verkracht werd, haar zoon Wout schrijft open brief: "Mijn mama was die ochtend liever gestorven" (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Vijf jaar geleden werd de Vilvoordse Nathalie Huygens (49) op een erg gewelddadige manier verkracht. De tol die Nathalie en haar gezin moesten betalen was enorm. Haar zoon, de 24-jarige Wout Van Steenwinkel, vertelt nu in een open brief hoe zwaar de impact van seksueel geweld is op een gezin. “Een slachtoffer van seksueel geweld krijgt op het moment van de feiten levenslang toegewezen. Het is als het ware een mentale moord op de persoon die je ooit was. Mijn mama heeft ook al vaak toegegeven dat ze die ochtend liever gestorven was”, aldus Wout. Nathalie startte onlangs een euthanasieprocedure op als gevolg van haar traumatische ervaring. [naar artikel]


5. Zoon schrijft open brief voor moeder die na verkrachting euthanasie aanvraagt: ‘Ze was die ochtend liever gestorven’ (23/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Zoon (24) schrijft open brief voor moeder (49) die na verkrachting euthanasie aanvraagt: ‘Ze was die ochtend liever gestorven’ (23/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. INTERVIEW. Verkrachte Nathalie, mama van twee, krijgt groen licht voor euthanasie: "De vrouw die ik was, is op de ochtend van 3 september 2016 gestorven” (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nathalie Huygens (50) lijdt ondraaglijk nadat ze op de meest afgrijselijke manier werd verkracht. Nu ze groen licht heeft gekregen voor euthanasie, vertelt ze in een open maar onwezenlijk interview haar verhaal. Over hoe ze de dagen na die noodlottige zaterdag heeft beleefd. Hoe het snel duidelijk werd dat ze nooit meer zou herstellen. En hoe haar gezin langzaam uiteenviel. “Euthanasie aanvragen als mama, dat is hartverscheurend hard.” [naar artikel]


8. Verkrachte Nathalie, mama van twee, krijgt groen licht voor euthanasie: ‘De vrouw die ik was, is op de ochtend van 3 september 2016 gestorven’ (28/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Vincent (47) gestorven tijdens parapente in Zwitserland: "Gestorven in de bergen waar hij zo van hield" (26/07/2019 - Het Nieuwsblad)

Gemeenteraadslid Vincent Molenberg is maandagavond tijdens een parapente in Zwitserland om het leven gekomen. Hij laat een vrouw en vier dochters achter. [naar artikel]


10. ‘De depressie die mij op een ochtend naar de rots boven de oceaan dreef, had ook te maken met het gevoel dat ik verkeerd aan het leven was’ (08/06/2021 - De Morgen)

Matt Haig (45) ploeterde jaren aan zijn carrière als schrijver, tot hij in 2015 Redenen om te blijven leven schreef: het stond 46 weken lang in de top 10 van bestverkochte boeken in het Verenigd Koninkrijk, en werd door onder anderen Stephen Fry en Joanna Lumley de hemel in geprezen. In het boek beschrijft hij hoe hij net geen zelfmoord pleegt en daarna uit een diepe depressie kruipt. In Middernachtbibliotheek sleurt hij ons mee in de emotionele rollercoaster van iemand die spijt heeft van ongeveer elke keuze in haar leven. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!