De productie bij chocoladefabrikant Ferrero in Aarlen ligt nog altijd stil, na een salmonellabesmetting die in heel Europa mensen ziek maakte. [naar artikel]
Een week nadat in de chocoladefabriek van Ferrero in Aarlen opnieuw salmonella was ontdekt, ligt een deel van de productie nog stil. Er verlaat ook geen enkel eindproduct de fabriek, zo heeft het bedrijf donderdag gezegd. [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen ligt stil, nadat het Voedselagentschap de toelating ervoor heeft ingetrokken. Maar hoe belangrijk is die fabriek eigenlijk voor Ferrero? Dat de salmonellabesmetting in alle uithoeken van de wereld opduikt – met bevestigde besmettingen in acht landen en terugroepacties tot in Australië en de VS – zegt veel. En hoe is een vestiging van een Italiaans familiebedrijf eigenlijk in de Ardennen beland? [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen heeft woensdagmiddag een nieuwe toelating voor productie aangevraagd. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De fabriek moest op 8 april de deuren sluiten nadat wereldwijd meerdere gevallen van salmonella gemeld waren na het eten van chocoladeproducten van de groep. [naar artikel]
De fabriek van Ferrero in Aarlen heeft een definitieve vergunning gekregen drie maanden nadat het bedrijf onder voorwaarden mocht heropstarten van het federale voedselagentschap FAVV. Ferrero Ardennes heeft een bericht hierover in de krant ‘L’Echo’ bevestigd aan Belga. [naar artikel]
Het Voedselagentschap sluit de Ferrero-fabriek in Aarlen. Het roept ook alle producten uit het Kinder-gamma terug én laat die uit de winkelrekken halen, vlak voor Pasen. “Een uitzonderlijke maatregel, maar we kunnen niet anders”, zegt het FAVV. Ferrero zelf erkent intussen “ernstige tekortkomingen”. [naar artikel]
Het federaal voedselagentschap (FAVV) heeft beslist dat de Ferrero-fabriek in ons land tijdelijk de deuren moet sluiten. Daarnaast moeten alle Kinder-producten die afkomstig zijn van de fabriek in Aarlen uit de rekken worden gehaald. De afgelopen dagen was er heel wat ophef over de Ferrero-fabriek in Aarlen. Verschillende consumenten in de Europese Unie, waaronder in […] [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen ligt stil, nadat het Voedselagentschap de toelating ervoor heeft ingetrokken. Maar hoe belangrijk is die fabriek eigenlijk voor Ferrero? Dat de salmonellabesmetting in alle uithoeken van de wereld opduikt – met bevestigde besmettingen in acht landen en terugroepacties tot in Australië en de VS – zegt veel. En hoe is een vestiging van een Italiaans familiebedrijf eigenlijk in de Ardennen beland? [naar artikel]
De salmonellabesmetting komt wel degelijk uit een Belgische fabriek. Het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid (FAVV) zegt dat er iets verkeerd gelopen is in de Ferrero-fabriek in Aarlen. Een team van onderzoekers vond een duidelijke link tussen de fabriek en de mensen die ziek zijn geworden. Dat meldt VTM Nieuws. [naar artikel]
21:01 De vakbonden bij Ferrero zijn gerustgesteld. De directie heeft verzekerd dat de chocoladefabriek in Aarlen niet ter discussie staat door de salmonella-uitbraak in de fabriek. 'Ferrero wil niet zo snel... [naar artikel]
13:18 Het federaal voedselagentschap FAVV heeft de chocoladefabriek van Ferrero in Aarlen een permanente toelating gegeven om zijn productie opnieuw op te starten. Begin april moest de fabriek sluiten na de... [naar artikel]
Het federaal voedselagentschap (FAVV) trekt de toelating in van de Ferrero-fabriek in Aarlen. Ferrero roept intussen alle Kinder-producten geproduceerd in deze fabriek terug. In december werd salmonella ontdekt in de fabriek. Toch werden niet de nodige maatregelen genomen. [naar artikel]
Chocoladefabrikant Ferrero wil over een maand de fabriek in Aarlen waar chocolade besmet raakte met salmonella, heropenen. Ferrero mikt op 13 juni, maar moet nog de toelating krijgen van het voedselagentschap. Dat besliste om de fabriek begin april te sluiten, nadat een hele lading chocolade met een salmonellabesmetting over heel Europa werd ontdekt. [naar artikel]
17:38 In de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk zijn tot 8 april al 119 salmonellabesmettingen gelinkt aan de uitbraak bij de Ferrero-fabriek in Aarlen. Dat melden de Europese Autoriteit voor Voedselve... [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen heeft van het federaal voedselagentschap FAVV een voorwaardelijke toelating gekregen om opnieuw op te starten. Dat heeft het FAVV vrijdag bekendgemaakt. [naar artikel]
Het personeel van de Ferrero-fabriek in Aarlen krijgt ook na 8 mei nog een loon uitbetaald. Dat heeft de directie verzekerd, zo valt te horen bij de vakbonden. [naar artikel]
Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) trekt de toelating van de Ferrero-fabriek in Aarlen in. Dat meldt het in een persbericht. Daarnaast wordt aan alle distributiebedrijven gevraagd om alle Kinder-producten uit de fabriek uit de rekken te halen. [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen heeft woensdagmiddag een nieuwe toelating voor productie aangevraagd. Dat meldt het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). De fabriek moest op 8 april de deuren sluiten nadat wereldwijd meerdere gevallen van salmonella gemeld waren na het eten van chocoladeproducten van de groep. [naar artikel]
De Ferrero-fabriek in Aarlen, in de provincie Luxemburg, heeft van het federaal voedselagentschap FAVV een voorwaardelijke toelating gekregen om opnieuw op te starten. Dat heeft het FAVV vrijdag bekendgemaakt. [naar artikel]
10:25 Het federaal voedselagentschap heeft de chocoladefabriek van Ferrero in Aarlen een voorwaardelijke toelating gekregen om opnieuw op te starten. Na de ontdekking van een salmonellabacterie moest de fab... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.