LIVE. Anderlecht meteen na rust op rozen: Zirkzee verdubbelt de voorsprong na (opnieuw) matig verdedigen van Dessoleil!

08/05/2022 - 19:41
"• Champions' play-offs • Bosuil • Speeldag 3 • Aftrap: 18u30"

1. LIVE. GOAL! Zirkzee profiteert van matig verdedigen Malinwa en zet Anderlecht op voorsprong (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Speeldag 23 • Malinwa werd geteisterd door coronagolf [naar artikel]

2. LIVE. GOAL! Yari Verschaeren verdubbelt de voorsprong voor Anderlecht na knappe counter (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch derde voorronde Conference League • Aftrap: 20u • RSCA verdedigt in het Lotto Park 3-0-voorsprong • Anderlecht zonder Zirkzee tegen Laçi [naar artikel]

3. LIVE. Mount verdubbelt voorsprong meteen na rust (19/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Halve finale FA Cup [naar artikel]

4. LIVE ANDERLECHT-OH LEUVEN. Boeken toe in het Lotto Park? Dolberg verdubbelt de voorsprong (28/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht gaat een week na de opdoffer op Sclessin op zoek naar eerherstel tegen OHL. Paars-wit heeft een tweede plaats in het klassement te verdedigen. OHL is dan weer in de lage middenmoot verzeild geraakt. Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

5. LIVE. United verdubbelt meteen na rust de voorsprong, City en De Bruyne in de problemen (07/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 28 • Etihad Stadium • Aftrap: 17u30 [naar artikel]

6. LIVE. Racing Genk meteen op rozen: Paintsil verdubbelt de voorsprong na tien minuten (06/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Cegeka Arena • Aftrap: 16u • Beide teams hebben 3 punten uit 2 matchen [naar artikel]

7. LIVE. Sterk Anderlecht rust met verdiende voorsprong nadat Verschaeren geniale assist Zirkzee afrondde! (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Lotto Park • Aftrap: zondag, 18u30 • Speeldag 22 [naar artikel]

8. LIVE. Anderlecht gaat met voorsprong de rust in tegen KV Mechelen dankzij treffer Zirkzee (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

9. Anderlecht huurt Joshua Zirkzee van Bayern, Nederlander reist morgen meteen mee met paars-wit naar Albanië (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Het is nu ook officieel: Anderlecht huurt de Nederlandse aanvaller Joshua Zirkzee (20) dit seizoen van Bayern München. Paars-wit bedong evenwel geen aankoopoptie bij de Duitse recordkampioen. Zirkzee reist morgen al meteen mee met Anderlecht af naar Albanië voor de derde voorronde van de Conference League. [naar artikel]

10. Anderlecht trekt Bayern-spits Joshua Zirkzee op huurbasis aan: “Meteen klik met Kompany” (03/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft zijn beoogde spits te pakken. Het Nederlandse talent Joshua Zirkzee (20) komt over van Bayern München. Paars-wit huurt Zirkzee voor één seizoen zonder aankoopoptie. [naar artikel]

11. LIVE. GOAL! Amuzu schenkt Anderlecht de verdiende voorsprong (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

12. Opnieuw geen zege voor Anderlecht: matig paars-wit geeft voorsprong twee keer weg bij KV Mechelen (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Opnieuw geen zege voor Anderlecht in 2024. Achter de Kazerne klom een matig paars-wit twee keer op voorsprong, maar gaf die bonus telkens weg. Geoffry Hairemans maakte kort voor tijd de verdiende gelijkmaker vanop de stip. En zo is de winnaar van de speeldag opnieuw... Union. [naar artikel]

13. LIVE. Anderlecht op rozen in topper tegen Genk: Ashimeru en Verschaeren zetten paars-wit voor rust op dubbele voorsprong! (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18.30 uur (zondag) • Lotto Park • Anderlecht staat 4de, Genk 8ste [naar artikel]

14. LIVE. Real Madrid op rozen in Clásico: Kroos verdubbelt voorsprong met gelukje! (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Primera Division • Aftrap: 21u • Alfredo Di Stefano • Eden Hazard zit niet in de selectie [naar artikel]

15. LIVE PAIDE-ANDERLECHT. GOAL! Silva verdubbelt de paars-witte voorsprong (04/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht trainde al in Estland: [naar artikel]

16. Anderlecht en Zirkzee rukken op (16/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht rukt op in het klassement na een 1-2-zege tegen Cercle. De sterke man was opnieuw Joshua Zirkzee (20), die zijn eerste twee goals maakte. In Nederland vonden ze nochtans dat de Bayern-huurling voor Feyenoord had moeten kiezen. [naar artikel]

17. LIVE. De bevrijdende tweede: Zirkzee schiet Anderlecht op dubbele voorsprong, paars-wit op weg naar plek in top vier! (03/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Profiteert Anderlecht van puntenverlies AA Gent? • Anderlecht won heenmatch met 1-3 • Charleroi zo goed als zeker van PO2 • Ref: Erik Lambrechts [naar artikel]

18. LIVE. Diept Anderlecht 1-0-voorsprong na de pauze nog wat uit in terugwedstrijd tegen Laçi? (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Bukari straft gigantische blunder van Dessoleil af, AA Gent met voorsprong de rust in! (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Stade du Pays • Carolo’s versus Buffalo’s [naar artikel]

20. LIVE STVV-UNION. De Brusselaars op rozen: Nilsson verdubbelt de voorsprong (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

STVV en Union sluiten de tiende speeldag in de Jupiler Pro League af. Blijven de Brusselaars op kop? Volg de wedstrijd hieronder LIVE. [naar artikel]

21. Anderlecht wellicht zonder Zirkzee tegen Laçi: “Geen risico’s nemen met hem” (11/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een verplicht nummertje voor Anderlecht, morgen tegen Laçi. Na de geruststellende 0-3-zege uit de heenwedstrijd kan paars-wit ontspannen toeleven naar de match van morgen. Zo krijgt aanwinst Joshua Zirkzee wellicht rust. [naar artikel]

22. De liefde voor Joshua Zirkzee (ex-Anderlecht) is groot in Italië: bakkerij pakt uit met opvallende Valentijnstaart (06/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Kent u Joshua Zirkzee nog? De 22-jarige Nederlander was tussen 2021 en 2022 het aanspeelpunt voor Anderlecht in de Jupiler Pro League, nu maakt Zirkzee het weer extra mooi in de regio Bologna. [naar artikel]

23. LIVE NEDERLAND-GIBRALTAR. 2-0! Oranje scoort meteen na rust, Aké verdubbelt voorsprong (27/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• EK-kwalificatiewedstrijd • Groep B • De Kuip • Nederland verloor vrijdag in Frankrijk met 4-0 [naar artikel]

24. LIVE KV MECHELEN-STANDARD. Meteen 2-0! Ngoy verdubbelt de voorsprong (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

25. LIVE. Hakimi verdubbelt voorsprong Inter op slag van rust (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • San Siro [naar artikel]