Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Bekende brasserie De Vlegel zet robots in: “Onze Bella’s brengen de gerechten aan tafel”

10/05/2022 - 11:50
"Klanten van brasserie De Vlegel in Mortsel moeten niet schrikken als er plots een robot naast hun tafel staat. De zaak heeft in drie robots geïnvesteerd om bestellingen tot bij de gasten te brengen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Bekende brasserie De Vlegel zet robots in: “Onze Bella’s brengen de gerechten aan tafel” (10/05/2022 - Gazet van Antwerpen)

Klanten van brasserie De Vlegel in Mortsel moeten niet schrikken als er plots een robot naast hun tafel staat. De zaak heeft in drie robots geïnvesteerd om bestellingen tot bij de gasten te brengen. [naar artikel]


2. Gebouwen van brasserie De Vlegel en handelsfonds staan te koop (28/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Voor de klanten zal het een verrassing van formaat zijn, maar eerstdaags worden de gebouwen van brasserie De Vlegel in Mortsel te koop aangeboden. Met of zonder handelsfonds van de bekende zaak. “Alle opties zijn mogelijk”, zegt Patrick Ghys. [naar artikel]


3. Robots bedienen klanten in brasserie De Vlegel in Mortsel: "Obers hoeven niet meer zware borden te sleuren" (09/05/2022 - VRT NWS)

Brasserie De Vlegel in Mortsel maakt voortaan gebruik van robots om klanten te bedienen. Drie “Bella’s” helpen de obers met het opdienen en afruimen van gerechten tijdens drukke momenten. “Op die manier hoeven de obers niet voortdurend met zware borden te sleuren”, vertelt zaakvoerder Kris Scheers bij Radio 2 in Antwerpen. [naar artikel]


4. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


5. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


6. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


7. Al 96 jaar dezelfde gerechten, en toch staat deze brasserie voor het eerst in GaultMillau: ‘Totale verrassing’ (08/11/2022 - De Standaard)

Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook GaultMillau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. ‘Een totale verrassing’, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. ‘Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.’ [naar artikel]


8. "Een brasserie op sterrenniveau, wat een mooie woorden" Dit vinden onze lezers van Brasserie Taste (08/11/2017 - De Morgen)

Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]


9. Uitbater De Vlegel riskeert werkstraf en boete voor “racistisch geïnspireerd geweld” (06/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Ga terug naar Syrië, ga daar vechten. Die woorden komen Patrick Ghys (60), de uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel, mogelijk duur te staan. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor ‘racistisch geïnspireerd geweld’ tegen een arbeider van een schoonmaakbedrijf. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!