Klanten van brasserie De Vlegel in Mortsel moeten niet schrikken als er plots een robot naast hun tafel staat. De zaak heeft in drie robots geïnvesteerd om bestellingen tot bij de gasten te brengen. [naar artikel]
Voor de klanten zal het een verrassing van formaat zijn, maar eerstdaags worden de gebouwen van brasserie De Vlegel in Mortsel te koop aangeboden. Met of zonder handelsfonds van de bekende zaak. “Alle opties zijn mogelijk”, zegt Patrick Ghys. [naar artikel]
Brasserie De Vlegel in Mortsel maakt voortaan gebruik van robots om klanten te bedienen. Drie “Bella’s” helpen de obers met het opdienen en afruimen van gerechten tijdens drukke momenten. “Op die manier hoeven de obers niet voortdurend met zware borden te sleuren”, vertelt zaakvoerder Kris Scheers bij Radio 2 in Antwerpen. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Nog nooit werd er een schuimpje geserveerd, de gerechten hebben geen ‘eigen twist’. Brasserie Rubens zweert bij grootmoeders keuken. Goeie vol-au-vent, perfect gebakken zeetong. Na 96 jaar heeft ook GaultMillau dat gezien. De oude dame op de dijk van Knokke staat voor het eerst in de gids. ‘Een totale verrassing’, zegt zaakvoerder Maxime Vandeperre. ‘Maar het is een fijne gedachte dat de gids ook onze soort keuken apprecieert.’ [naar artikel]
Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]
Ga terug naar Syrië, ga daar vechten. Die woorden komen Patrick Ghys (60), de uitbater van brasserie De Vlegel in Mortsel, mogelijk duur te staan. Het Openbaar Ministerie vervolgt hem voor ‘racistisch geïnspireerd geweld’ tegen een arbeider van een schoonmaakbedrijf. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.