Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Van pasta met champignonsaus tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu die je graag wil uittesten

13/05/2022 - 12:35
"Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van pasta met champignonsaus tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu die je graag wil uittesten (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


2. Van eiwrap met makreel tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu voor volgende week (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


3. Van spaghetti met gehaktballetjes tot Indische curry: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu wil je uittesten (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


4. Scoren aan tafel met een klassieker: kip in romige champignonsaus (09/02/2017 - De Morgen)

Thank God It's Friday! Na een drukke werkweek is een stukje kip met een zelfgemaakte champignonsaus altijd welkom. Het is snel klaar én een echte favoriet. [naar artikel]


5. Met deze superieure champignonsaus bij je stukje wild blaas je iedereen van tafel (14/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Even belangrijk als een lekker stukje vlees is een sublieme saus voor erbij. En als je wild klaarmaakt, ligt de lat wel heel hoog. Dan komt deze... [naar artikel]


6. Sjiek zomerrecept: coeur de boeuf tomaat met burrata en tuinbonen (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Johan van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]


7. Zomerrecept: coeur de boeuf tomaat met burrata en tuinbonen (30/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklappen ons hun zomertopper. Chef Johan Haiverlain van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]


8. Met tuinbonen neem je voorsprong op de lente: een makkelijke groeier én veelzijdig in de keuken (22/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Niet alle bonen die je in de tuin kweekt zijn tuinbonen. Tuinbonen vormen een aparte soort en heten wetenschappelijk Vicia faba. Ken het verschil, want tuinbonen kan/mag je nu al zaaien. [naar artikel]


9. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!