15/05/2022 - 14:43
"Nog altijd geen titel voor Club Brugge. Verre van zelfs. De slappe titelfavoriet krijgt niets klaar tegen Antwerp en mag blij zijn met 1-0. Rood-wit speelt zijn beste helft in deze Champions’ play-offs."

1. Uitgerekend nu speelt Antwerp beste helft, Mignolet voorkomt 3-0 achterstand voor Club (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Nog altijd geen titel voor Club Brugge. Verre van zelfs. De slappe titelfavoriet krijgt niets klaar tegen Antwerp en mag blij zijn met 1-0. Rood-wit speelt zijn beste helft in deze Champions’ play-offs. [naar artikel]

2. LIVE BEKER. Antwerp veruit het gevaarlijkst, Mignolet voorkomt tot drie keer toe openingstreffer (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Koning Boudewijnstadion (20u30) [naar artikel]

3. LIVE: Antwerp komt fel uit kleedkamer, Mignolet voorkomt gelijkmaker (29/10/2023 - Sporza)

Meer dan ze zelf zullen toegeven, is de wedstrijd voor beide ploegen cruciaal voor de sfeer rond en binnen de club. Zowel Antwerp als Club Brugge is momenteel niet in grootse vorm, maar een overwinning in de topper zou voor een ommekeer kunnen zorgen. Volg de wedstrijd vanaf 13.30 uur op deze pagina of luister naar Radio 1. [naar artikel]

4. LIVE. Antwerp ontsnapt aan achterstand! Bolat voorkomt met prima save dat Lestienne scoort (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Sclessin • Twee maanden na het geruzie in de bekerclash keert Antwerp terug naar Sclessin [naar artikel]

5. Wereldsave Mignolet voorkomt goal Alderweireld (29/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Tottenham-Liverpool was zaterdag een intense topper met twee uitstekende doelmannen en één wereldsave – van Simon Mignolet op een kopslag van Toby Alderweireld. [naar artikel]

6. Van schlemiel tot ware held: Mignolet voorkomt met cruciale penaltysave nederlaag tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Één moment van niet opletten bij Simon Mignolet die de antiheld leek te worden in de kraker tegen leider Chelsea. 'Big Si' stond te slapen bij [naar artikel]

7. LIVE. Club leidt na kopbalgoal Dennis, Mignolet voorkomt gelijkmaker (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 20 • Ghelamco Arena • Aftrap: 14u30 [naar artikel]

8. Mignolet voorkomt blamage, Club Brugge niet voorbij hekkensluiter Moeskroen: 0-0 (28/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is er zaterdagavond niet in geslaagd te winnen op het veld van Moeskroen. Tegen de laatste in de stand liet blauw-zwart weinig zien en moest het zich uiteindelijk tevredenstellen met een 0-0-gelijkspel. In het slot voorkwam Mignolet zelfs nog een nederlaag voor blauw-zwart. Met komende woensdag het levensbelangrijke duel in de Champions League tegen Zenit in het vooruitzicht, zal dit puntenverlies in Brugge toch niet al te lekker voelen. [naar artikel]

9. KIJK LIVE. Mignolet voorkomt al erg vroeg de 0-1 met geweldige voetveeg! (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Oefenmatch België-Griekenland [naar artikel]

10. KIJK LIVE. Mignolet voorkomt Griekse gelijkmaker met andermaal uitstékende redding! (03/06/2021 - Het Laatste Nieuws)