Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

De tip van tweesterrenchef Luc Belling om vegetarisch eten niet beu te worden

09/03/2017 - 11:34
"Ging jij dapper de veertig dagen lange uitdaging aan waarin je het moet zien uit te houden zonder vlees, vis of gevogelte op je bord? Het Laatste"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. De tip van tweesterrenchef Luc Belling om vegetarisch eten niet beu te worden (09/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ging jij dapper de veertig dagen lange uitdaging aan waarin je het moet zien uit te houden zonder vlees, vis of gevogelte op je bord? Het Laatste [naar artikel]


2. Van "vulling van gewapend beton" tot "onverwacht lekker". Sterrenchef Luc Belling zoekt voor u de lekkerste garnaalkroketten aan onze kust (05/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc... [naar artikel]


3. Van Sandra Bekkari die tipt hoe je meer groenten kan eten tot Luc Bellings die vleesvervangers proeft: 8 concrete tips om vaker vegetarisch te eten (01/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Maar liefst 541.712 mensen wereldwijd starten vandaag aan de VeggieChallenge, die naar jaarlijkse gewoonte op 1 maart begint. Voor de ene is af en toe vegetarisch eten doodnormaal, voor de andere een échte uitdaging. Wil je ook vaker veggie op het menu, maar weet je niet goed hoe? Van lekkere én gezonde vleesvervangers tot alle feiten en fabels over soja: deze 8 concrete tips geven antwoord op al jouw vragen. [naar artikel]


4. INTERVIEW. De tweesterrenchef die graag buiten de lijntjes kleurt: Bart De Pooter kijkt om op zijn 51ste (28/07/2019 - Gazet van Antwerpen)

Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet viert zijn eenenvijftigste verjaardag met het boek Biotoop, waarin hij kijkt naar wat hij heeft volbracht. Voor een chef-kok uit Reet is dat best veel: masterclasses in Hongkong, een tv-show en instant succes in Singapore. Hij verkoopt wereldwijd Nederlands rundsvlees, maakt honderdduizenden hamburgers per jaar en is partner van Tomorrowland. Deze tweesterrenchef kleurt graag buiten de lijntjes, maar is ook begeesterd door kwaliteit en kunst. [naar artikel]


5. Tweesterrenchef Bart Desmidt stopt met restaurant in Knokke-Heist (maar broedt al op nieuw concept) (26/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Sterrenchef Bart Desmidt sluit in december de deuren van zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist. Desmidt, die ook een kookprogramma presenteert op televisiezender Njam!, broedt al op een nieuw concept. [naar artikel]


6. Gedisciplineerde speelvogel wordt tweesterrenchef (18/11/2019 - De Tijd)

20:14 Superchill en een culinaire durver. Zo wordt Jan Tournier, de chefkok van Cuchara in Lommel, getypeerd. In de nieuwe Michelin-gids krijgt hij twee sterren. [naar artikel]


7. Tweesterrenchef maakt recepten klaar van bijna 100 jaar geleden: “We volgen het allereerste kookboek van de Boerinnenbond” (15/10/2020 - VRT NWS)

Vanavond gaan 2 topchefs van tweesterrenrestaurant Hostellerie Saint Nicolas in Elverdinge koken met recepten van na de eerste wereldoorlog. Ze doen dat naar aanleiding van een tentoonstelling over het leven na de eerste wereldoorlog In het Yper Museum. [naar artikel]


8. De Keuken van mijn grootmoeder. Tweesterrenchef Thierry Theys (Nuance): “Mijn oma Barbara kruidde haar gerechten af met naastenliefde” (28/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Amper 26 was Thierry Theys — bouwjaar 1984 — toen hij op njam! de pannen van het dak stond te koken en zijn restaurant Nuance in Duffel ook al twee Michelinsterren op zak had. Zijn grote voorbeeld? Grootmoeder Barbara, bij wie Thierry elke schoolvakantie doorbracht. Zijn lievelingsgerecht uit haar potten? Stoverij van varkenswangetjes. [naar artikel]


9. Tweesterrenchef Bart De Pooter opent plantaardige restaurants in Antwerps hotel Marriott (25/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het nieuwe Marriott hotel krijgt tweesterrenchef Bart De Pooter van restaurant De Pastorale in Reet als chef. In twee restaurants, Wild|n en Plant|n, introduceert hij een plant based keuken. “Er zijn al veel plantaardige restaurants, maar niet op top-gastronomisch niveau”, zegt de chef. “Antwerpen is er, na Amerikaanse en Nederlandse voorbeelden, zeker klaar voor.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!