Ging jij dapper de veertig dagen lange uitdaging aan waarin je het moet zien uit te houden zonder vlees, vis of gevogelte op je bord? Het Laatste [naar artikel]
Meer Belgen dan ooit zullen deze zomer naar de kust afzakken. Maar is ook de kusthoreca klaar voor de verwachte overrompeling? Sterrenchef Luc... [naar artikel]
Maar liefst 541.712 mensen wereldwijd starten vandaag aan de VeggieChallenge, die naar jaarlijkse gewoonte op 1 maart begint. Voor de ene is af en toe vegetarisch eten doodnormaal, voor de andere een échte uitdaging. Wil je ook vaker veggie op het menu, maar weet je niet goed hoe? Van lekkere én gezonde vleesvervangers tot alle feiten en fabels over soja: deze 8 concrete tips geven antwoord op al jouw vragen. [naar artikel]
Bart De Pooter van restaurant Pastorale in Reet viert zijn eenenvijftigste verjaardag met het boek Biotoop, waarin hij kijkt naar wat hij heeft volbracht. Voor een chef-kok uit Reet is dat best veel: masterclasses in Hongkong, een tv-show en instant succes in Singapore. Hij verkoopt wereldwijd Nederlands rundsvlees, maakt honderdduizenden hamburgers per jaar en is partner van Tomorrowland. Deze tweesterrenchef kleurt graag buiten de lijntjes, maar is ook begeesterd door kwaliteit en kunst. [naar artikel]
Sterrenchef Bart Desmidt sluit in december de deuren van zijn restaurant Bartholomeus in Knokke-Heist. Desmidt, die ook een kookprogramma presenteert op televisiezender Njam!, broedt al op een nieuw concept. [naar artikel]
20:14 Superchill en een culinaire durver. Zo wordt Jan Tournier, de chefkok van Cuchara in Lommel, getypeerd. In de nieuwe Michelin-gids krijgt hij twee sterren. [naar artikel]
Vanavond gaan 2 topchefs van tweesterrenrestaurant Hostellerie Saint Nicolas in Elverdinge koken met recepten van na de eerste wereldoorlog. Ze doen dat naar aanleiding van een tentoonstelling over het leven na de eerste wereldoorlog In het Yper Museum. [naar artikel]
Amper 26 was Thierry Theys — bouwjaar 1984 — toen hij op njam! de pannen van het dak stond te koken en zijn restaurant Nuance in Duffel ook al twee Michelinsterren op zak had. Zijn grote voorbeeld? Grootmoeder Barbara, bij wie Thierry elke schoolvakantie doorbracht. Zijn lievelingsgerecht uit haar potten? Stoverij van varkenswangetjes. [naar artikel]
Het nieuwe Marriott hotel krijgt tweesterrenchef Bart De Pooter van restaurant De Pastorale in Reet als chef. In twee restaurants, Wild|n en Plant|n, introduceert hij een plant based keuken. “Er zijn al veel plantaardige restaurants, maar niet op top-gastronomisch niveau”, zegt de chef. “Antwerpen is er, na Amerikaanse en Nederlandse voorbeelden, zeker klaar voor.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.