Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Wat koken we volgende week? 5 nieuwe gerechten van HLN Eten ter inspiratie: van puree met hamburgers tot roodbaars met paksoi

20/05/2022 - 12:14
"Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze 5 recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Van puree met hamburgers tot roodbaars met paksoi: 5 gerechten van HLN Eten ter inspiratie van je weekmenu (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag te hulp. Deze vijf recepten maken er zonder twijfel een smakelijk succes van. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


2. Van eiwrap met makreel tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu voor volgende week (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


3. Van een verfrissende lentesalade tot pure comfortfood: deze 5 gerechten van het nieuwe HLN Eten-weekmenu moét je geproefd hebben (22/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten word je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


4. Van spaghetti met gehaktballetjes tot Indische curry: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu wil je uittesten (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


5. Van pasta met champignonsaus tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu die je graag wil uittesten (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


6. Van gebakken vis in romige saus tot currynoedelsoep: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zet je graag op tafel (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


7. Voor amper 3,5 euro een volledige maaltijd: 5 recepten van het HLN Eten-weekmenu die je wil proeven (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie weinig tijd en inspiratie heeft voor een weekmenu roept al snel een maaltijdbox ter hulp in. Deze 5 recepten van het nieuwe HLN Eten-weekmenu zijn daarentegen nog goedkoper, makkelijk te maken én snel klaar. Zo wordt je week zonder twijfel een smakelijk en betaalbaar succes. Recepten opslaan en koken maar. Welke maaltijd haalt jouw weekmenu volgende week? [naar artikel]


8. Heerlijke kost voor de krokusvakantie: 3 gerechten waar het hele gezin van smult (27/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Er zijn gerechten waar iedereen in het gezin gelukkig van wordt. Denk maar aan spaghetti bolognese of steak met frietjes. Foodstylist Sonja Peeters gooit het over een iets andere boeg. Met onze drie favorieten, overheerlijke kippensoep, smeuïge puree met homemade hamburgers en pasta met geroosterde groenten, breid je deze krokusvakantie je lijstje aan familietoppers beslist uit. [naar artikel]


9. Hoe (on)gezond zijn kant-en-klaarmaaltijden nu echt? “Let op met pasta of puree” (06/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Niet veel tijd om te koken, dan kies je misschien af en toe voor een snelle hap. In ‘Over Eten’ op Eén kochten Kobe Ilsen en Danira Boukhriss twee winkelkarren kant-en-klaarmaaltijden, goed voor in totaal honderd gerechten. De hamvraag: zijn ze eigenlijk ongezond of vallen sommige maaltijden eigenlijk best mee? [naar artikel]


10. Koken met low impact: deze 3 gerechten zijn lekker zomers en lief voor de planeet (05/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

We weten al langer dat onze gezondheid én het milieu er wel bij varen als we groenten de ster laten zijn in onze gerechten. En daarvoor hoef je je eetpatroon niet eens drastisch te veranderen of aan smaak in te boeten. Gewoon af en toe bewust koken, maakt al een wereld van verschil. Ter inspiratie serveert foodie Sonja Peeters drie maaltijden. “Groenten, fruit, peulvruchten, granen en noten zijn dé key ingrediënten in een menu met lage impact.” [naar artikel]


11. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wil je volgende week geproefd hebben (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


12. Jeroen Meus bakt aprilvissen: hondshaai, roodbaars en zeewolf (30/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Onze Billie-huiskok is ook fan van aprilvissen. En dat mag je letterlijk nemen. Deze week gaat hij aan de slag met hondshaai, roodbaars en zeewolf. Om je duimen en vingers bij af te likken. [naar artikel]


13. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


14. Wat eten we volgende week? 5 gerechten voor op je weekmenu én op het boodschappenlijstje dit weekend (08/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Alsof het per seizoen nog niet ingewikkeld genoeg is om recepten te verzinnen, gooit de lente er ook nog eens een vleugje winter bij. Wil je voorbereid zijn op elke temperatuur en elke aprilse gril? Dan zetten we deze week een perfecte mix van comfort, warme en koude gerechten op het menu. Van gevulde pastaschelpen tot fish and chips: er zal gesmuld worden. [naar artikel]


15. Om duimen en vingers af te likken: 3 verrassende gerechten uit de Belgische keuken (25/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen idee wat je ‘s avonds moet koken? Foodie Sonja Peeters zorgt elke week voor de nodige inspiratie. “Onze Belgische keuken is terecht onze grote... [naar artikel]


16. BUDGETTIP. Met deze 3 no waste-recepten tover je restjes oud brood of kaas om in een nieuwe maaltijd (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Heb je nog heel wat inspiratie nodig om al die restjes uit je koelkast op te werken dit weekend? Foodie Sonja Peeters bedacht 3 handige recepten om oud brood, aardappelschillen of overgebleven groenten op te koken én tegelijkertijd verrassende gerechten op tafel te toveren. Geen food waste voor jou deze week! [naar artikel]


17. Hamburgers eten à volonté? In deze Belgische restaurants kan het (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Eet jij graag hamburgers? De Belgische keten Be Burger heeft zopas 'Crazy monday' gelanceerd: op maandag eet je daar hamburgers à volonté. [naar artikel]


18. Dankzij deze hack maak je de lekkerste puree van je leven (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Puree maken? Dan is aardappelen koken in een kom water de eerste stap, maar net daar loopt het al mis. Volgens Tyler Florence, chef bij het Amerikaanse kookkanaal Food Network, laat je het water beter achterwege. [naar artikel]


19. Van tagliatelle met zalm tot noedels met crispy kip: 5 recepten die je volgende week uit de nood helpen tijdens het koken (07/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Heb je jezelf voorgenomen om dit jaar vaker zelf te koken, maar is je inspiratie niet altijd wat het moet zijn? HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman presenteren naar goede gewoonte vijf heerlijke recepten om uit te kiezen. Van een veggie groentegratin tot balletjes met noorderkrieken: voor iedere eter wat wils. Smakelijk! [naar artikel]


20. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: met deze betaalbare recepten blijft de zomervakantie nog even duren (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met het einde van de zomervakantie stilaan in zicht, is onze inspiratie in de keuken soms uitgeput. Tijd om weer een nieuwe wind door de keuken te laten waaien. Een soep past evengoed op hete dagen en een heerlijke quiche kan je opvullen met seizoensgroenten. Met deze 5 recepten kom je volgende week de week probleemloos, smakelijk én betaalbaar door. Welke is jouw favoriet? [naar artikel]


21. Culinaire boekenwurm? Deze foodies onthullen je hoe je favoriete literatuur voor inspiratie in de keuken kan zorgen (01/11/2017 - De Morgen)

Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week krijg je een nieuwe, inspirerende receptvideo. Deze maand versmelten we twee heerlijke werelden: die van het lekker eten en die van boeken. Karen en Joke van bon appelire helpen ons daarbij: op hun website zorgt Karen voor de recepten en Joke voor de bijhorende verhalen. Een nieuwe manier om culinaire inspiratie op te doen! Dus hup, haal je favoriete boeken boven, ontdek de komende weken hoe Karen en Joke hun lievelingsliteratuur omzetten in smakelijke gerechten en volg hun goede voorbeeld. Check alle foodies en hun recepten op www.foodiefiles.be. [naar artikel]


22. Om duimen en vingers af te lekken: 3 x gehaktbrood met ei (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Als kind was gehaktbrood, met kriekjes en puree, een van mijn favoriete gerechten. Met een restje belegde mijn moeder de volgende dag mijn... [naar artikel]


23. ‘Molswupkes’ of ‘wortelpetatn me eiers’: vier stevige gerechten van twee West-Vlaamse broers (28/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Van veugelnesten tot wortelpetatn me eiers. Billie serveert vier gerechten met ei, overgoten met een sappig West-Vlaams karakter en persoonlijke verhalen. Inclusief supplement Spotify-inspiratie om op te koken. Zet je broek maar open, dit zijn lichte receptjes. Deze Pasen wordt rock- ’n-roll. [naar artikel]


24. Isabeau (35) geeft wekelijks 235 euro uit aan eten: “Als lunch drink ik standaard een shake, puur functioneel, om de dag door te komen" (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen vult de vraag “wat eten we vandaag” anders in, en bij HLN Eten kijken we graag mee in de koelkast en portemonnee van iemand anders ter inspiratie. Deze week deelt Isabeau (35) haar eetbudget en -gewoontes. Door haar drukke job probeert ze zo efficiënt mogelijk te koken en eten. “Ik ben niet heel goed georganiseerd, maar probeer niet in de val te trappen van de snelle broodjes aan het tankstation”, vertelt ze. Hoe pakt ze dat aan? [naar artikel]


25. Met deze twintig smaken kan iedereen koken, zegt topkok Sergio Herman (11/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Lekker eten maken is volgens chef-kok Sergio Herman niet zo moeilijk, als je maar weet hoe je je gerechten smaak geeft. In zijn nieuwe boek laat... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!