Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Onze chef voetbal over de contractverlenging van Hein Vanhaezebrouck: “Het peper en zout van AA Gent”

21/05/2022 - 08:21
"Hein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt dat beide partijen niet zonder elkaar kunnen. “Vanhaezebrouck heeft AA Gent de jongste maanden weer op smaak gebracht.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Onze chef voetbal over de contractverlenging van Hein Vanhaezebrouck: “Het peper en zout van AA Gent” (21/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. Onze chef voetbal Niels Poissonnier stelt dat beide partijen niet zonder elkaar kunnen. “Vanhaezebrouck heeft AA Gent de jongste maanden weer op smaak gebracht.” [naar artikel]


2. “Bij gemalen peper is er al kwaliteitsverlies zodra het in het potje wordt gedaan”: hoe kies je goede peper? (02/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Peper en zout zijn een onafscheidelijk duo tijdens het koken. Over zout weten we dat een teveel niet goed is voor de gezondheid, maar hoe zit dat met peper? En hoe kies je de beste soort voor in jouw gerechten? Kruidenspecialist Wilfried Jammaers vertelt er alles over en legt uit wat de impact van peperbolletjes op je lichaam is. [naar artikel]


3. Onze Chef Voetbal ziet 'everybody happy' bij contractverlenging Martínez: "De juiste man voor dit geld" (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Micro kapot. Geluidsinstallatie kapot. "Dit gebouw is rijp voor de schroothoop", vloekte ceremoniemeester Stefan Van Loock - gelijk heeft-ie. [naar artikel]


4. KIJK LIVE. Hein Vanhaezebrouck spreekt op persconferentie over contractverlenging van twee jaar bij AA Gent (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd. Dat heeft de club zopas aangekondigd. Om 9u30 volgt een persconferentie, de weerslag daarvan kunt u onderaan deze pagina volgen in onze liveblog. [naar artikel]


5. “Buitenlandse inbreng niet onverdeeld negatief, maar ons voetbal is er niet gezonder door geworden”: onze chef voetbal over de overnames in ons voetbal (13/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Ons dossier ‘Hoe gezond is uw club?’ zet aan tot denken. Onze chef voetbal Ludo Vandewalle evalueert de buitenlandse inbreng bij onze profclubs. [naar artikel]


6. Onze tv-tips: een opmerkelijk voorstel in Las Vegas, peper en zout en waargebeurd SM-verhaal (07/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Weet altijd wat u niet mag missen op tv, met deze kijktips van onze redactie. [naar artikel]


7. Waarom zijn peper en zout nog altijd de basiskruiden in onze keuken? (13/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Peper en zout horen bij een maaltijd zoals deze rubriek bij uw favoriete weekendbijlage. Het zijn specerijen die we al eeuwenlang gebruiken – en niet alleen in de westerse keuken. Maar hoe hebben ze die positie verworven? [naar artikel]


8. “Currie geeft een vleugje peper in het gat”: onze huisanalist ziet dat Maaseik bulkt van het vertrouwen in eerste finale (18/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Franky Reijmen (53) en Pieter Verhees (34) - twee Maaseik-iconen - volgen hun ex-club nog op de voet. Ook in deze titelstrijd zijn ze van de partij. Dit zijn de drie conclusies van Reijmen na de eerste finale.  [naar artikel]


9. Onze chef voetbal vraagt tijd en ruimte voor Vanhaezebrouck, naar het voorbeeld van Preud'homme bij Club (19/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het is halféén zondagmiddag - twee uur voor de aftrap - als in Brugge het nieuws doorkomt dat bij Anderlecht Frank Boeckx in doel staat. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!