Chef-kok Ken Verschueren van restaurant Tinèlle in Mechelen heeft een Michelinster te pakken. Daarmee knoopt hij aan met een oude traditie uit zijn vorige zaak, De Tuinkamer in Beerzel (Putte), die ook jarenlang een ster had. Mooie surplus, de Dijlestad heeft opnieuw een sterrenrestaurant. [naar artikel]
Topchef Matthieu Beudaert (41) trekt de stekker uit Table d'Amis én Gastrobar Gust. Hij start in september op dezelfde plaats met ‘beudaert’ en gaat daarmee terug naar waar het begon. De Michelinster is hij dan wel kwijt, maar de goesting is terug. [naar artikel]
Precies twee jaar na zijn dood, verliest het legendarische en wereldberoemde restaurant van wijlen chefkok Paul Bocuse een Michelinster. Het... [naar artikel]
Sterrenchef Luc Bellings van “De vork van Luc Bellings” in Hasselt verkoopt eind augustus z’n zaak en stopt definitief met gastronomie. Hij geeft naar eigen zeggen de fakkel door aan een andere topchef die Limburg gastronomisch op de kaart zal zetten en wil zelf meer gaan fietsen. [naar artikel]
Alweer verschuivingen op Anderlecht. Michael Verschueren bezit nu elf procent van de aandelen. “Hoe ik deze deal financier? (lacht) Ik heb de lotto gewonnen.” [naar artikel]
Sterrenzaak De Jonkman opende gisteren opnieuw de deuren. Vijf weken nadat een brand heel wat schade had aangericht in het restaurant konden er weer klanten ontvangen worden. “De voorbije weken waren zwaar”, zegt chef Filip Claeys. [naar artikel]
Een restaurant in de Franse stad Bourges kreeg dagenlang ontelbare reservaties te verwerken. De reden? Op de site van Michelin, de organisatie die sterren uitdeelt aan restaurants, had de eenvoudige bistro plots een ster achter haar naam gekregen. [naar artikel]
De juryleden zijn zwaar onder de indruk van het gelakte buikspek van MADAM P. [naar artikel]
Niets zo verleidelijk met dit weer als een fris wijntje op een terras of eens goed doorzakken met een bak bier bij de barbecue. Niet zo voor [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.