Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. “Rusland overweegt tweede aanval op Kiev” - Minstens tien doden bij raketaanval op militaire basis

27/05/2022 - 21:10
"Rusland overweegt een tweede aanval op de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat stelt de onafhankelijke nieuwssite Meduza op basis van twee bronnen dicht bij het Kremlin én de getuigenis van een lid uit de regering-Poetin. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. “Rusland overweegt tweede aanval op Kiev” - Minstens tien doden bij raketaanval op militaire basis (27/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland overweegt een tweede aanval op de Oekraïense hoofdstad Kiev. Dat stelt de onafhankelijke nieuwssite Meduza op basis van twee bronnen dicht bij het Kremlin én de getuigenis van een lid uit de regering-Poetin. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


2. Live - Oekraïne. Nieuwe raketaanval op militaire basis in Rusland • Wit-Rusland kondigt onverwacht inspectie legertroepen aan (13/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Oekraïners slaan terug: militaire luchthaven in Rusland getroffen door raketaanval (25/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Het Russische leger mag dan weliswaar erg snel optrekken door Oekraïne, de Oekraïners slaan ook terug: vrijdagochtend hebben ze een militaire luchthaven op Russisch grondgebied gebombardeerd. [naar artikel]


4. Rusland bevestigt "militaire infrastructuur" te hebben vernietigd bij raketaanval op haven Odesa (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Russische raketten hebben zaterdag "militaire infrastructuur" verwoest in de haven van Odesa, die cruciaal is voor de export van Oekraïens graan. Dat heeft de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zondag bevestigd. Oekraïne heeft melding gemaakt van beschietingen van de haven met kruisraketten, en ook van gewonden en een inslag in een kunstmuseum in de stad en bij graansilo’s in de haven, maar Rusland heeft in een reactie ontkend daar iets mee te maken te hebben. [naar artikel]


5. Raketaanval op Odessa: Rusland bevestigt “militaire infrastructuur” te hebben vernietigd (24/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Russische raketten hebben zaterdag “militaire infrastructuur” verwoest in de haven van Odessa, die cruciaal is voor de export van Oekraïens graan. Dat heeft de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zondag bevestigd. [naar artikel]


6. Rusland bevestigt “militaire infrastructuur” te hebben vernietigd bij raketaanval op Odessa (24/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

Russische raketten hebben zaterdag “militaire infrastructuur” verwoest in de haven van Odessa, die cruciaal is voor de export van Oekraïens graan. Dat heeft de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zondag bevestigd. [naar artikel]


7. VS verontwaardigd over raketaanval in Irak: "Washington zal daders van raketaanval in Erbil ter verantwoording roepen" (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil dat er een onderzoek komt naar de raketaanval op een luchtmachtbasis in het Iraakse Erbil. Washington zal de daders "ter verantwoording roepen", zei hij. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. [naar artikel]


8. Live - ‘Minstens 7 gewonden bij raketaanval in Lozova’• Alle strijders in Marioepol hebben zich overgegeven, stelt Rusland (20/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - ‘Rusland zet raketten neer bij kerncentrale Zaporizja’ - ‘Minstens drie doden bij raketaanval op Dnipro’ (16/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!