Zoek ‘hamburgercultuur’ op in het woordenboek, en je krijgt “overdreven consumptie” als definitie. Maar tegenwoordig heb je een échte hamburgercultuur, of beter: een cultuur van hamburgers. Zelfs in tijden waarin steeds meer mensen vlees proberen af te zweren, is de zin in een burger groter dan ooit. “Het is de ultieme guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten.” [naar artikel]
Greenyard heeft met het Hasseltse Crème de la Crème een tweede producent van vegan ijs overgenomen. Kan ijs van soja of met gemberwortelsmaak de concurrentie aangaan met roomijs? [naar artikel]
In Amerika kende de bagel voor het eerst succes bij het grote publiek. Ondertussen kan je daar op elke straathoek een bagel kopen. Ook bij ons is het donutvormige broodje inmiddels zeer geliefd. Geen inspiratie? Hier alvast een tip. [naar artikel]
Pizza krijgt een hele andere betekenis met deze pizza kiprolletjes. Je maakt ze van kipfilets met tomatensaus, salami, champignons en kaas. Oprollen, vastprikken en genieten! [naar artikel]
Topchef Sergio Herman is een perfectionist als het op smaken combineren aankomt, maar aan Luc Alloo verklapt hij van welke alledaagse dingen hij kan genieten. Zwart-witdrop in de auto, bijvoorbeeld, en een Magnum ijsje. "Als het bijna op is, kan ik wel janken. Gewoon omdat het bijna op is". [naar artikel]
Van dieet tot vreetbui, van glutenvrije bordjes tot vettige goestingskes: zes bekende vrouwen vertellen deze week in NINA over hun [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.