Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Dé guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten: “Minderwaardig voedsel? Het is een delicatesse”

06/06/2022 - 11:17
"Zoek ‘hamburgercultuur’ op in het woordenboek, en je krijgt “overdreven consumptie” als definitie. Maar tegenwoordig heb je een échte hamburgercultuur, of beter: een cultuur van hamburgers. Zelfs in tijden waarin steeds meer mensen vlees proberen af te zweren, is de zin in een burger groter dan ooit. “Het is de ultieme guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dé guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten: “Minderwaardig voedsel? Het is een delicatesse” (06/06/2022 - Het Nieuwsblad)

Zoek ‘hamburgercultuur’ op in het woordenboek, en je krijgt “overdreven consumptie” als definitie. Maar tegenwoordig heb je een échte hamburgercultuur, of beter: een cultuur van hamburgers. Zelfs in tijden waarin steeds meer mensen vlees proberen af te zweren, is de zin in een burger groter dan ooit. “Het is de ultieme guilty pleasure voor wie bewust bezig is met zijn eten.” [naar artikel]


2. Van guilty pleasure naar healthy pleasure: kan Hasselts, vegan ijs de wereld veroveren? (22/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Greenyard heeft met het Hasseltse Crème de la Crème een tweede producent van vegan ijs overgenomen. Kan ijs van soja of met gemberwortelsmaak de concurrentie aangaan met roomijs? [naar artikel]


3. Bagelicious: een guilty pleasure in de lunchbox (18/07/2016 - De Morgen)

In Amerika kende de bagel voor het eerst succes bij het grote publiek. Ondertussen kan je daar op elke straathoek een bagel kopen. Ook bij ons is het donutvormige broodje inmiddels zeer geliefd. Geen inspiratie? Hier alvast een tip. [naar artikel]


4. Guilty pleasure: kiprolletjes met pizzavulling (05/09/2016 - De Morgen)

Pizza krijgt een hele andere betekenis met deze pizza kiprolletjes. Je maakt ze van kipfilets met tomatensaus, salami, champignons en kaas. Oprollen, vastprikken en genieten! [naar artikel]


5. Dit is het verrassende 'guilty pleasure' van Sergio Herman (27/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Topchef Sergio Herman is een perfectionist als het op smaken combineren aankomt, maar aan Luc Alloo verklapt hij van welke alledaagse dingen hij kan genieten. Zwart-witdrop in de auto, bijvoorbeeld, en een Magnum ijsje. "Als het bijna op is, kan ik wel janken. Gewoon omdat het bijna op is". [naar artikel]


6. Danira is dol op spaghetti & 5 andere BV's over hun guilty pleasure (14/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Van dieet tot vreetbui, van glutenvrije bordjes tot vettige goestingskes: zes bekende vrouwen vertellen deze week in NINA over hun [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!