Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]
Chrissy Teigen is altijd erg open geweest over haar persoonlijke leven. Niet alleen over haar man John Legend, hun kinderen en haar werk, maar ook... [naar artikel]
Het Amerikaanse model Chrissy Teigen leed na de geboorte van haar eerste kindje aan een postnatale depressie. Om dat te voorkomen bij een tweede, at ze naar eigen zeggen meteen na de bevalling de placenta op. [naar artikel]
Barbecueën: altijd plezant, maar vaak ook irritant.?Want telkens weer stribbelt de houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés... [naar artikel]
Van een gezellige barbecue op een zomerse dag houden we allemaal: maar hoe krijg je dat toestel aan? Waarom krijg je altijd een zwartgeblakerd vleesje? Hoe maak je vlees, vis of groenten het best klaar op de barbecue en wat mag zeker niét? Is dat één van jouw vragen of zit je met iets anders: stel je vraag dan hieronder aan vleesexpert Hendrik Dierendonck en wie weet lees je binnenkort het antwoord op HLN. [naar artikel]
De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]
Met 35,3 graden was het vandaag broeierig warm in onze provincie. Heel wat provinciegenoten zochten verkoeling aan het water. Zo ook aan het openluchtzwembad Kempenheuvel in Bree. Bij die hoge temperaturen hoort "chillen, ijsjes eten en zwemmen", aldus een van de kinderen. Morgen koelt het flink af, tot zo'n 25 graden. [naar artikel]
Uit een rondvraag bij onze lezers is gebleken dat jullie op festivals graag rustig chillen in daarvoor voorzien zones. Op Pukkelpop is de Foodwood daar de ideale plaats voor. Wij vroegen hen waarom ze liever hier komen chillen dan elders op de weide, en wat er nog beter kan. [naar artikel]
01:00 De Europese Centrale Bank bouwt haar stimulus verder af, waardoor een hogere rente in het vooruitzicht ligt. Hoe moet u beleggen in tijden van geleidelijk stijgende rentevoeten? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.