Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

10 slimme tips voor op de barbecue: grillen zonder stress volgens grillmaster Steven Aerts

29/05/2019 - 07:31
"Barbecueën: altijd plezant, maar vaak ook irritant.?Want telkens weer stribbelt de houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 10 slimme tips voor op de barbecue: grillen zonder stress volgens grillmaster Steven Aerts (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Barbecueën: altijd plezant, maar vaak ook irritant.?Want telkens weer stribbelt de houtskool tegen bij het aansteken, lijken de hamburgers en satés... [naar artikel]


2. Met deze 5 tips barbecue jij als een echte grillmaster (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De... [naar artikel]


3. Van plan om te barbecueën dit weekend? Grillmaster Peter De Clercq legt uit welk toestel de beste smaak verzekert (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend wordt het zonnig én warm, dat betekent: tijd om de barbecue boven te halen. Kies je dan beter voor een houtskoolbarbecue zoals die van Weber of een vuurschaal van OFYR? Welk toestel is het snelst en geeft de beste smaak aan je vlees? Peter De Clercq, dé BBQ-specialist bij uitstek, helpt je op weg om het juiste model in huis te halen. “Een elektrische barbecue is ideaal voor wie geen tuin heeft.” [naar artikel]


4. VIDEO. Mooi weer, barbecue? Vijf ultieme tips van grillmaster Wim Bloemen (14/05/2022 - Het Belang van Limburg)

Wil je leren iets meer dan een klassieke barbecueworst op de rooster te leggen? Dan moet je er snel bij zijn. Bij opleidingscentrum SyntraPXL is er zelfs een wachtlijst voor de opleiding ‘Start 2 BBQ’. Grillmaster Wim Bloemen geeft alvast zijn vijf ultieme barbecuetips. [naar artikel]


5. Groenten grillen: wat maak je voor vegetariërs op de barbecue? (21/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Zomerse temperaturen vragen om een barbecue. Helaas betekent dat voor veel vegetariërs toekijken hoe hun gezelschap vlees staat te bakken terwijl zij het moet stellen met een koude salade. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Seppe Nobels, chef van Graanmarkt13, gaf in het programma ‘Grillmasters’ op Vier deze tips voor (meer) groenten op de barbecue. [naar artikel]


6. Chrissy Teigen at placenta op na haar bevalling: "In LA grillen ze dat op de barbecue" (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Chrissy Teigen is altijd erg open geweest over haar persoonlijke leven. Niet alleen over haar man John Legend, hun kinderen en haar werk, maar ook... [naar artikel]


7. Model Chrissy Teigen at placenta op na bevalling: “Hier is dat heel normaal, we grillen het zelfs op de barbecue” (14/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Het Amerikaanse model Chrissy Teigen leed na de geboorte van haar eerste kindje aan een postnatale depressie. Om dat te voorkomen bij een tweede, at ze naar eigen zeggen meteen na de bevalling de placenta op. [naar artikel]


8. ‘Laat je barbecue niet in de kou staan’ en negen andere tips om te chillen bij het grillen (10/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. OPROEP. Heb jij een vraag over je barbecue of over hoe je best kunt grillen? Stel ze hier aan onze vleesexpert (26/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Van een gezellige barbecue op een zomerse dag houden we allemaal: maar hoe krijg je dat toestel aan? Waarom krijg je altijd een zwartgeblakerd vleesje? Hoe maak je vlees, vis of groenten het best klaar op de barbecue en wat mag zeker niét? Is dat één van jouw vragen of zit je met iets anders: stel je vraag dan hieronder aan vleesexpert Hendrik Dierendonck en wie weet lees je binnenkort het antwoord op HLN. [naar artikel]


10. Met houtskool, briketten of krantenpapier: barbecue-expert Peter De Clercq legt uit hoe je jouw barbecue het makkelijkst in gang krijgt (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!