Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]
Een quiche hoeft niet altijd een bodem van bladerdeeg of zanddeeg te hebben. Met een laagje zoete aardappelen maak je de quiche een stuk gezonder [naar artikel]
Pasen in het vooruitzicht, maar nog geen inspiratie voor de paasbrunch? Dankzij deze vijf recepten van Sandra Bekkari uit haar boek ‘Fast Food 3' tover je probleemloos een smakelijke én gezonde brunch op tafel. In de plaats van de typische wortelcake of asperges met een gekookt eitje kiest ze onder andere voor gevulde appels, bodemloze quiche en vooral: voor eindeloos eetgenot. Smakelijk! [naar artikel]
Wie niet uitgenodigd is aan de feesttafel ter ere van de officiële kroning van koning Charles III, kan toch mee smullen met de koninklijke familie. Want daags na de kroning, op zondag 7 mei dus, wordt aan de Britten gevraagd om op verschillende plaatsen samen te komen voor de ‘Coronation Big Lunch’. Op het menu? Een ‘coronation’ ofte kroningsquiche, gekozen door het vorstenpaar zelf. Maar niet iedereen is daar even blij mee. [naar artikel]
Weer een dag zonder vlees maar mét extra smaak. Deze Vlaamse aardappels krijgen met avocado en koriander een exotisch tintje. [naar artikel]
Spek, eieren, room en kaas: dat is de originele quiche lorraine. Ondertussen heb ik er al tientallen varianten op gemaakt, en elke keer weer [naar artikel]
Wedden dat dit hét favo gerecht van je kinderen wordt? Kip + appel + zoete aardappels. Win-win-win. Wat heb je nodig:4 kipfilets2 appelen60 g [naar artikel]
Voor wie graag dag in, dag uit taart eet, is quiche een geschenk uit de hemel. En dan zéker deze groententaart van health queen Ellen Kegels: door... [naar artikel]
Grote fan van quiche lorraine, maar ook wel zin in iets verrassenders? Vervang gewoon de prei door courgette en gegrilde paprika, et voilà: je... [naar artikel]
Lang leve quiche, want je kunt ze op zó veel verschillende manieren bereiden, met zó veel verschillende ingrediënten... En je hebt ook een beetje het gevoel dat je taart eet. Win-win! Onze nieuwe favoriet is deze rijkelijke tarte tatin. Witloof, honing en geitenkaas zijn het bitterzoete droomtrio van dienst dat deze taart tot een herfstige verwennerij transformeert. La quiche, c'est chic! [naar artikel]
Een quiche zonder melk, room en deeg? Dan beland je bij een heerlijke Spaanse tortilla. Wij geven de zuiderse omelet een twist en vervangen de... [naar artikel]
De Amerikaanse herfstklassieker is inmiddels niet meer uit de keuken van de gemiddelde fitgirl weg te denken: zoete aardappels. Is het echt een ‘superfood’ met allerlei extra vitamines? Of is de traditionele aardappel net zo goed voor de lijn? [naar artikel]
Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie [naar artikel]
Kies je voor een klassieke quiche met prei en spekjes, mag het wat exotischer, of ga je voor een groentevulling in een krokante bodem? Deze adresjes verkopen quiches in verschillende maten, smaken en kleuren. [naar artikel]
It’s Veganuary! Ben jij op zoek naar inspiratie om de maand januari door te komen? Wij presenteren vijf vegan receptjes uit het kookboek van Lento: “Dit recept is zo gemakkelijk dat je vaker quiche kan eten.” [naar artikel]
Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie wordt deze quiche ongetwijfeld een succes. Je kan de quiche warm dampend opdienen, maar evengoed ook koud. Bon appétit. [naar artikel]
Een bord spaghetti zouden we nooit saai noemen, maar écht origineel wordt het wanneer je nestjes van de pasta maakt en ze opvult met saus en... [naar artikel]
Kies af en toe voor een frisse, vegetarische maaltijd. Dit zorgt voor meer afwisseling in je eetpatroon en ontdek je de leukste én lekkerste combinaties! Wat denk je van deze quiche met peer en gorgonzola? [naar artikel]
Een groep vrijwilligers bezorgde de bewoners van het Oeterpark in Neeroeteren een heerlijke zondagochtend. In de mooie lentezon mochten ze van een rijkelijk gevulde ontbijtmand smullen. [naar artikel]
Pizza en quiche zijn vorig jaar in België ruim een vijfde duurder geworden, meldt het Europese statistiekbureau. Voor heel de EU was de stijging 16 procent. Maar in Italië zelf viel de prijsstijging nog mee. Daar bleef die net onder de 10 procent. [naar artikel]
Van cannelloni met vlees tot ravioli met spinazie. Van de honderden soorten pasta die er bestaan, is gevulde pasta het veelzijdigst, met dank aan de vulling. Bij deze adresjes kan je met gevulde pasta je maagje vullen. [naar artikel]
Het wordt iets minder warm dit weekend, maar de zomerse temperaturen houden nog aan. Een ideaal weertje voor zomerse feestjes! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.