Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Veggie dinsdag: de lekkerste gevulde aubergines

10/01/2017 - 12:04
"Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Veggie dinsdag: de lekkerste gevulde aubergines (28/12/2016 - De Morgen)

Na de gevulde courgettes, de gevulde aubergines! Een smakelijk vegetarisch recept waar je eigenlijk meteen aan zou willen beginnen. De combinatie met feta en zoete aardappel vinden wij alvast een topper. [naar artikel]


2. Beyhan kookt: Karniyarik (gevulde aubergines) (23/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Ooit stond ze achterin de keuken van haar mans kebabzaak te zwoegen, maar vandaag is de Maasmechelse hobbykokkin Beyhan Agirdag bekender dan Jeroen Meus op de sociale netwerksite mutfaktayim_b. Deze week maakt ze heerlijke zelfgemaakte karniyarik klaar. Smakelijk! [naar artikel]


3. Deze gevulde aubergines met een exotische twist proeven naar vakantie (29/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

De klassieke gevulde aubergines steken we dit keer in een Turks jasje. Wat munt, yoghurt en couscous erbij en je waant je zo in de zonovergoten... [naar artikel]


4. To veggie or not to veggie: hoe gezond is vegetarisch broodbeleg? (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

We horen steeds vaker dat bereide vleeswaren voor op de boterham zoals ham, kipfilet en salami niet goed voor ons zijn. Zo zou charcuterie amper... [naar artikel]


5. World Veggie Day: 38 Belgische restaurants schakelen een week lang over op veggie aanbod. “Beter voor onze planeet en even smaakvol” (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag is het World Veggie Day. Hoogste tijd dus om die Quornnuggets of Beyond burgers boven te halen. En je hoeft er zelfs niet voor naar de... [naar artikel]


6. 3 BV’s over waarom ze (soms) veggie eten: “Meer veggie eetkramen op Gentse feesten? Zo proeft iedereen dat het wél lekker kan zijn” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dat vegetarisch of vegan eten toch nog een omstreden punt blijft, blijkt nog maar eens na de commotie die ontstond door de aankondiging dat op de Gentse feesten meer veggie eten zal geserveerd worden. “Ik eet nog 2 tot 3 keer per week vlees, maar dan wél van goede kwaliteit”, klinkt het bij flexitariër Wim Ballieu. Samen met Sam De Bruyn en Lieve Blancquaert vertelt hij waarom ze bewust (soms) minder vlees eten. Ze delen tips om gemakkelijk te starten én een eigen recept. [naar artikel]


7. Veggie, vis of vlees: de lekkerste hapjes voor je feestmenu (05/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Appetizers prikkelen je smaakpapillen en doen verlangen naar meer. Dit zijn alvast de 6 favorieten van culi-redacteur, foodstylist en... [naar artikel]


8. Chocowafeltoast, linzensalade en citroen-ricottacake: de lekkerste veggie recepten (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Vegetarische recepten voor drukke werkdagen en relaxte weekenden: die hebben Luise Vindahl en David Frenkiel gebundeld in het tweede kookboek op basis van hun foodblog The Green Kitchen. [naar artikel]


9. Waarom je aubergines, aardappelen en sommige andere voeding best niet rauw eet (23/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Anno 2019 zijn er (weer) steeds meer mensen die enkel rauw eten. Voedsel dat bij de bereiding niet is gekookt, gebakken of gebraden en daarom meer... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!