11/06/2022 - 23:07
"Nederland heeft voor het eerst punten laten liggen in deze Nations League. Tegen Polen, zonder Lewandowski, kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor Oranje was het een frustrerende avond, maar de neutrale supporter zag een tweede helft om duimen en vingers bij af te likken."

1. Memphis Depay laat het liggen vanop de stip: Nederland lijdt puntenverlies na knotsgekke tweede helft tegen Polen (11/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Nederland heeft voor het eerst punten laten liggen in deze Nations League. Tegen Polen, zonder Lewandowski, kwam het niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Voor Oranje was het een frustrerende avond, maar de neutrale supporter zag een tweede helft om duimen en vingers bij af te likken. [naar artikel]

2. Depay laat het liggen vanop de stip: Nederland lijdt puntenverlies na knotsgekke tweede helft tegen Polen (11/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

3. PSG ontsnapt aan puntenverlies na knotsgekke slotfase (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)

In de Franse Ligue 1 heeft PSG in eigen huis de topper tegen Lille gewonnen, al kwam de 2-1 overwinning er maar met de nodige dosis geluk. Op hetzelfde moment verdedigde leider Monaco met succes zijn koppositie, door een 1-2 zege op het veld van Montpellier. [naar artikel]

4. PSG voorkomt dodelijk puntenverlies na knotsgekke slotfase bij Metz (18/04/2017 - Het Belang van Limburg)

PSG heeft de inhaalwedstrijd tegen bodemploeg Metz winnend afgesloten met 2-3. Al hing de zege aan een zijden draadje, want PSG slikte in minuut 88 de gelijkmaker én ontsnapte aan de 3-2 toen Metz-speler Jouffre een vrije trap tegen de onderkant van de lat knalde. Aan de overkant scoorde PSG wel, Matuidi kopte een voorzet vanop links binnen en zorgde voor de 2-3 eindstand. [naar artikel]

5. Red Flames lijden zuur puntenverlies in knotsgekke extra tijd (06/04/2018 - Sporza)

De Red Flames hebben voor het eerst punten verloren in hun WK-kwalificatiecampagne. In de extra tijd scoorden beide landen een keer. [naar artikel]

6. Duur puntenverlies: Anderlecht en Westerlo houden het ondanks knotsgekke slotfase op 0-0 (09/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen doelpunten, en dus slechts één puntje voor Anderlecht en Westerlo. En dan mag paars-wit daar eigenlijk nog tevreden mee zijn, gezien het slotkwartier van de Kemphanen. RSCA zakt naar plaats negen, met een verplaatsing naar Genk in het verschiet is dat geen gedroomd scenario. [naar artikel]

7. Barcelona laat op tweede speeldag meteen punten liggen: Memphis Depay sleept gelijkspel uit de brand tegen Bilbao (22/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Barcelona heeft op de tweede speeldag van La Liga meteen puntenverlies geleden. De Blaugrana kwamen op bezoek bij Athletic Bilbao vroeg in de tweede helft op achterstand. Even zag het er niet goed uit, maar nieuwkomer Memphis Depay bezorgde met zijn eerste officiële goal in het blauw-rode truitje Barcelona toch nog een punt. [naar artikel]

8. EK 2020. Memphis Depay dolt met heerlijke assist en twee doelpunten: Nederland opent kwalificatiecampagne met driepunter (21/03/2019 - Het Belang van Limburg)

Naast België - Rusland stonden er donderdag nog negen andere wedstrijden op het programma in de kwalificatiecampagne voor het EK 2020. Nederland won makkelijk van Wit-Rusland, terwijl WK-finalist Kroatië alle moeite van de wereld had tegen Azerbeidzjan. [naar artikel]

9. Nederland bakte er niets van, en dat lag aan het baardje van Memphis Depay (28/06/2021 - De Morgen)

Frederik De Backer ziet wat u niet ziet tijdens het EK. Vandaag: Memphis Depay. [naar artikel]

10. LIVE. Nederland bouwt een feestje op de Heizel: Memphis legt na iets meer dan een uur de 0-4 (!) binnen (03/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Deviltime! België kijkt vanavond Nederland in de ogen in de eerste van vier Nations Leagueduels. Zetten de Rode Duivels de ‘Derby der Lage Landen’ naar hun hand? Volg het hier live! [naar artikel]