Geschreven met input van de Frigo Loco De Belgische start-up Frigo Loco zet zijn ontwikkeling in de duurzame voedingssector met succes voort. Hij biedt naast de geconnecteerde koelkasten nu ook een volledige cateringdienst en een nul-afvalformule aan, in samenwerking met lokale voedingsactoren. Vergeet ouderwetse kantines en gevriesdroogde soep uit de koffieautomaat. De start-up Frigo Loco […] [naar artikel]
Als het op gezondheid aankomt, verdient iedere euro die je in preventie steekt zich dubbel en dik terug. Voor de maatschappij betekent dat minder kosten voor de ziekteverzekering, voor mensen betekent dat ook minder persoonlijk leed en ziekte. Dat voeding een cruciale preventie factor is, zagen we nog maar tijdens tijdens de pandemie. Mensen met […] The post ‘Preventie dankzij voeding: enkele tips om tegen 2030 een stap verder staan met gezonde voeding in ons land’ appeared first on Knack. [naar artikel]
Twintig procent korting op voedingsproducten met een gezonde Nutri-Score A of B. Dat voordeel wil winkelketen Delhaize aan alle werkgevers in België aanbieden voor hun personeel. Met het ‘Healthy Membership Program’ kunnen die dan tot 60 euro per maand besparen op aankopen van gezonde producten. De werkgever moet enkel het fiscaal interessante abonnement betalen. [naar artikel]
16:26 Voor 5 euro per werknemer per maand kunnen Belgische bedrijven zich abonneren op een nieuw programma van de supermarktketen Delhaize. Daarmee krijgen hun werknemers 20 procent korting op gezonde produ... [naar artikel]
Aan de Pyongyang University of Science and Technology in Noord-Korea is een startup-beurs georganiseerd waar studenten nieuwe zakelijke ideeën konden voorleggen aan een jury van zes professoren. Opvallend was echter de afwezigheid van bedrijven of investeerders die in de projecten zouden kunnen zijn geïnteresseerd. Volgens de Aalto Universiteit in Finland, één van de initiatiefnemers van […] The post Pyongyang organiseert een startup-beurs zonder bedrijven, noch investeerders appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
Na het Sportkookboek 1 heeft topsportdiëtiste Stephanie Scheirlynck nu ook – verder moet je een titel niet zoeken – Sportkookboek 2 uit. “Verbeter je sportprestaties met de juiste voeding”, is de baseline. Dat je beter kan sporten door het juiste te eten, daar twijfel ik geen seconde over. Maar eet je dan ook lekker? [naar artikel]
Pascale Naessens kan gerust de geschiedenis ingaan als "de vrouw die haar volk quinoa en avocado's leerde eten." Sinds haar eerste kookboek in [naar artikel]
'Ik ondervind al jaren dat mensen door minder koolhydraten te eten en meer gezonde vetten zeer goede bloedwaarden vertonen en zich mentaal en fysiek beter voelen. Jammer dat nog zo weinig artsen hun nek durven uitsteken', schrijft diëtiste en licentiaat Hella Van Laer in reactie op het interview in Knack met voedingsdeskundige Patrick Mullie. [naar artikel]
Vanavond komt Njam!-chef Steffi Vertriest in het Kaffee van Antwerpen praten over gezonde voeding. In een Facebook live interview zal ze ook uw vragen over gezond eten beantwoorden. Stel alvast uw vraag via onze Facebookpagina. [naar artikel]
Steffi Vertriest heeft op Njam-tv haar eigen programma over gezonde voeding. Toch was ze niet altijd met haar gezondheid bezig. Het heeft een tijdje geduurd vooraleer ze vaarwel kon zeggen tegen junkfood en bakken en braden in de zon. Groenten waren nooit haar lievelingskost. Maar intussen heeft ze geleerd dat je die dingen ook kan leren eten en lekker vinden. Zeker als je smaakpapillen afgekickt zijn van al de rommel die ze voordien te verduren kregen. Woensdag gaf Steffi Vertriest in het Kaffee van Antwerpen een TEDx-uiteenzetting over unprocessed en biologische voeding. Bekijk ze hier. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.