Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

VN-woordvoerder waarschuwt voor situatie in Severodonetsk: “Mensen kunnen niet lang zonder water”

15/06/2022 - 22:25
"De toestand in Severodonetsk is volgens de Verenigde Naties “zeer verontrustend”. De stad is volledig geïsoleerd van Oekraïens gecontroleerd gebied en daardoor treden er tekorten aan proper water op en is het slecht gesteld met de sanitaire voorzieningen. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. VN-woordvoerder waarschuwt voor situatie in Severodonetsk: “Mensen kunnen niet lang zonder water” (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)

De toestand in Severodonetsk is volgens de Verenigde Naties “zeer verontrustend”. De stad is volledig geïsoleerd van Oekraïens gecontroleerd gebied en daardoor treden er tekorten aan proper water op en is het slecht gesteld met de sanitaire voorzieningen. [naar artikel]


2. Ook in Severodonetsk schuilen burgers onder een fabriek: hoe is de situatie er nu? (03/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Live - Burgemeester Severodonetsk: situatie ondanks intensieve Russische aanvallen ‘moeilijk maar beheersbaar’ (09/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Zelensky: ‘We zullen de Krim heroveren’ • Situatie in Severodonetsk ‘extreem verslechterd’ (14/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - ‘Wereldwijd 1,6 miljard mensen getroffen door gevolgen van de oorlog’ • Rusland valt aanhoudend Severodonetsk aan (08/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Zeker tien doden door Russische aanval op Severodonetsk (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij Russische bombardementen op de oostelijke Oekraïense stad Severodonetsk zijn zeker tien burgers om het leven gekomen. Turkije ziet een NAVO-toetreding van Zweden en Finland niet zitten en zal het lidmaatschap dan ook niet goedkeuren. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


7. Rusland neemt steden in oostelijk Oekraïne in de tang: ‘Severodonetsk wordt een tweede Marioepol’ (25/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Severodonetsk wordt een tweede Marioepol’: hier wil Rusland de poort naar heel Loehansk openbeuken (25/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Severodonetsk wordt een tweede Marioepol’: Rusland beukt ongenadig op het laatste Oekraïense bolwerk van Loehansk (25/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Ook voor Severodonetsk dreigt totale vernieling: Russische leger omsingelt stad in Oekraïense provincie Loegansk (25/05/2022 - VRT NWS)

Het Russische leger heeft de stad Severodonetsk, in de oostelijke provincie Loegansk, bijna volledig omsingeld. Oekraïne vreest dat de Russen de stad volledig willen verwoesten, zoals ze ook al deden met de havenstad Marioepol in het zuiden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!