Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lamskroon in een feestelijk jasje van pesto en bladerdeeg

13/03/2017 - 12:10
"Mals, feestelijk en klaar in een wip. Ja hoor, peuzelen toegestaan. Wat heb je nodig:2 lamskronen50 g boter2 el truffelpesto2 vellen bladerdeeg"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lamskroon in een feestelijk jasje van pesto en bladerdeeg (02/03/2017 - De Morgen)

Mals, feestelijk en klaar in een wip. Ja hoor, peuzelen toegestaan. [naar artikel]


2. Het ideale voorgerecht: zalm in een jasje van bladerdeeg (14/12/2016 - De Morgen)

Zalm is het perfecte ingrediënt om een lekker voorgerecht te maken. In combinatie met het bladerdeeg en de spinazie zal het bezoek er zeker van smullen. [naar artikel]


3. Herfstkost! Loïc maakt lamskroon met kruidenkorst (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij lamskroon met kruidenkorst. [naar artikel]


4. Mama’s Jasje veilt het enige echte jasje en gouden plaat voor De Warmste Week: “Anders ligt dat hier maar stof te vergaren” (20/12/2022 - Gazet van Antwerpen)

De populaire band Mama’s Jasje uit Halle wil zijn duit in het zakje doen voor De Warmste Week en veilt het echte jasje waarvan de naam is afgeleid voor dit goede doel. Ook de gouden plaat die de band in 1991 kreeg voor hun eerste album Paradijs op aarde en de platina plaat voor de singel Zover weg gaat onder de hamer. [naar artikel]


5. Een heerlijke quiche én een grappig aperitiefhapje uit één vel bladerdeeg (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]


6. Jeroen Meus maakt quiche 'margherita' met bladerdeeg (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Pizza margherita met tomaten, mozzarella en basilicum is niet enkel de goedkoopste maar ook de populairste pizza van de lokale Italiaan. Dat [naar artikel]


7. ‘Fiston’ in Varsenaere: het krokant afgebakken bladerdeeg verdient een standbeeld (10/03/2019 - De Morgen)

Wie uit een culinaire dynastie zoals die van De Karmeliet*** komt, zet die gastronomische lijn zonder nadenken verder, zou je denken. Niet per se. Een gastronomisch restaurant succesvol lanceren en actueel houden, vergt naast bloed, zweet en tranen ook engelengeduld om met wispelturige klanten en hun verwachtingen overweg te kunnen.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!