Mals, feestelijk en klaar in een wip. Ja hoor, peuzelen toegestaan. [naar artikel]
Zalm is het perfecte ingrediënt om een lekker voorgerecht te maken. In combinatie met het bladerdeeg en de spinazie zal het bezoek er zeker van smullen. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij lamskroon met kruidenkorst. [naar artikel]
De populaire band Mama’s Jasje uit Halle wil zijn duit in het zakje doen voor De Warmste Week en veilt het echte jasje waarvan de naam is afgeleid voor dit goede doel. Ook de gouden plaat die de band in 1991 kreeg voor hun eerste album Paradijs op aarde en de platina plaat voor de singel Zover weg gaat onder de hamer. [naar artikel]
Niets is zo simpel, maar toch zo veelzijdig als quiche. Met zongedroogde tomaten en brie krijgt deze quiche een pittige smaak. Serveer er een [naar artikel]
Pizza margherita met tomaten, mozzarella en basilicum is niet enkel de goedkoopste maar ook de populairste pizza van de lokale Italiaan. Dat [naar artikel]
Wie uit een culinaire dynastie zoals die van De Karmeliet*** komt, zet die gastronomische lijn zonder nadenken verder, zou je denken. Niet per se. Een gastronomisch restaurant succesvol lanceren en actueel houden, vergt naast bloed, zweet en tranen ook engelengeduld om met wispelturige klanten en hun verwachtingen overweg te kunnen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.