Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

“Eet dit op en je verlof aan zee is voorbij”: sterrenchef proeft tien vispannetjes aan de kust

02/07/2022 - 15:42
"Het vispannetje. Het is een van dé klassiekers bij uitstek voor wie aan zee zijn benen onder tafel steekt. Sterrenchef Danny Horseele bestelde voor ons tien keer het gerecht, van de Panne tot Knokke. En hij viel van de ene verbazing in de andere. “Van hoe ik voor weinig geld een absolute topper voorgeschoteld kreeg, tot de ontdekking van een compleet nieuwe vis aan onze Belgische kust.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Eet dit op en je verlof aan zee is voorbij”: sterrenchef proeft tien vispannetjes aan de kust (02/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het vispannetje. Het is een van dé klassiekers bij uitstek voor wie aan zee zijn benen onder tafel steekt. Sterrenchef Danny Horseele bestelde voor ons tien keer het gerecht, van de Panne tot Knokke. En hij viel van de ene verbazing in de andere. “Van hoe ik voor weinig geld een absolute topper voorgeschoteld kreeg, tot de ontdekking van een compleet nieuwe vis aan onze Belgische kust.” [naar artikel]


2. “Eet dit op en je congé aan zee is voorbij”: sterrenchef proeft 10 vispannetjes aan onze kust (02/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het vispannetje. Het is een van dé klassiekers bij uitstek voor wie aan zee zijn benen onder tafel steekt. Sterrenchef Danny Horseele bestelde voor ons tien keer het gerecht, van de Panne tot Knokke. En hij viel van de ene verbazing in de andere. “Van hoe ik voor weinig geld een absolute topper voorgeschoteld kreeg, tot de ontdekking van een compleet nieuwe vis aan onze Belgische kust.” [naar artikel]


3. Sterrenchef Luc Bellings proeft vispannetjes aan de kust en is aangenaam verrast: “Dit is het schoolvoorbeeld van het klassieke recept” (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie zee zegt, zegt vis: en daar kan een heerlijk vispannetje op de dijk niet bij ontbreken. Maar smaakt dat gerecht ook lekkerder aan zee? En hoe wordt een klassiek vispannetje het best gemaakt? Chef Luc Bellings proeft in Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort en Zeebrugge. “Nul kruiding en amper kaassmaak: dit vispannetje smaakt gewoon naar niets, zelfs niet naar vis.” [naar artikel]


4. DE GROTE TEST. Sterrenchef proeft mosselen met witte wijn aan zee: “Haal die droge caoutchouc van het menu!” (26/08/2016 - Het Nieuwsblad)

De maanden met een ‘R’ staan voor de deur. De mosselmaanden bij uitstek, nu is het zwarte goud op zijn best. Het ideale moment dus om de strafste sterrenchef van de Westkust erop uit te sturen om de schelpen te proeven. “Mosselen zijn de toppers van veel kustrestaurants”, zegt Stéphane Buyens van Le Fox (**) in De Panne. “En toch slagen sommige koks erin van zo’n mooi product caoutchouc te maken. Onbegrijpelijk.” [naar artikel]


5. Wat zijn de lekkerste én slechtste barbecuesauzen? Sterrenchef Luc Bellings proeft en oordeelt (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Weinig van de barbecuesauzen kunnen Luc Bellings echt bekoren: “Natuurlijk moet zo’n saus voldoende weerwerk bieden aan een geroosterd stuk vlees.... [naar artikel]


6. Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten (29/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de... [naar artikel]


7. Sterrenchef proeft feesthapjes uit de supermarkt: welke scoren het best en welke serveer je beter niet? (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Chef Maarten Bouckaert van sterrenrestaurant Castor in Beveren-Leie proeft een selectie feesthapjes uit het ruime aanbod van zeven retailers. [naar artikel]


8. Sterrenchef Marcelo Ballardin proeft kant-en-klare hamburgers uit de supermarkt: “Is dit rundvlees? Het ziet geelgroen en smaakt naar niks” (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Elke week onderwerpen we dagdagelijkse producten aan een test. Deze week: Marcelo Ballardin, de sterrenchef van Oak in Gent en ook te zien in ‘Mijn Keuken, Mijn Restaurant’ op VTM, proefde voor ons kant-en-klare rundsburgers (mét sesambroodje en saus) uit de supermarkt. “Een hamburger is een topproduct als hij vers en zelfbereid is. Je moet vlees proeven.” En daar wringt volgens hem vaak het schoentje. [naar artikel]


9. Van “smelt op de tong” tot “hiervan gaan je tanden uitvallen”: sterrenchef Luc Bellings proeft 10 kerststronken uit de supermarkt (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met stip op een nog altijd het favoriete dessert aan de feestdis: de kerststronk. Maar welke smaakt nu écht het lekkerst? Sterrenchef Luc Bellings proeft er tien uit de supermarkt. “Wie hier één stuk helemaal van opeet, zal daar nadien weinig plezier aan beleven, maar vooral met buikpijn in de zetel belanden.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!