Het restaurant Anders op de Markt in Kasterlee heeft er sinds deze week een bijzondere kelner bij. Een robot brengt voortaan de gerechten mee aan de tafels van de klanten. “De robot maakt ons werk een pak draaglijker en het is een extra attractie voor onze gasten”, zegt zaakvoerder Davy Daems. [naar artikel]
Als bourgondiërs eten we graag goed én vaak ook veel. Maar wat als je liever een kleinere portie wilt en je geen zin hebt in een kindergerecht van de kaart? Bij restobar Batteliek in Mechelen bieden ze van sommige hoofdgerechten drie verschillende portiegroottes aan. “We merken dat ook de kleine varianten heel vaak worden besteld”, zegt William Leclef. [naar artikel]
Een nieuw Turks restaurant, buffalo Steak (mét kleine letter b), heeft zijn intrede gemaakt in de Harmoniestraat in hartje Beringen. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]
?Saai, droog of ‘dieetvoer’. Kip heeft last van een imagoprobleem. Totaal onterecht, want als je kip de nodige liefde geeft, is het een heerlijk... [naar artikel]
Dat veggie meer is dan een krop sla op een bord én héél verrassend kan zijn, bewijst Roots Catering in Heusden. Chef Wendy Contrino serveert verrassende groenterecepten in een eenvoudig afhaalconcept. [naar artikel]
Liefhebbers van de kookkunsten van Sieben Dierckx (25) kunnen voortaan terecht in de foodbar Bar Bruur op Lozijde in Gierle (Lille). Elke woensdag en zondag serveert de jonge kok daar zijn gerechten die zijn klaargemaakt op een ofyr of vuurschaal. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.