Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jumbo-Visma vangt tot dusver meeste prijzengeld in deze Tour, één team verdient slechts 600 euro

10/07/2022 - 21:50
"Bij Jumbo-Visma zullen ze het graag zien. Het team van groene trui Wout van Aert verdiende na negen etappes in deze Tour de France al het meeste prijzengeld: 82.140 euro om precies te zijn. Astana bengelt op de laatste plek."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jumbo-Visma vangt tot dusver meeste prijzengeld in deze Tour, één team verdient slechts 600 euro (10/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Bij Jumbo-Visma zullen ze het graag zien. Het team van groene trui Wout van Aert verdiende na negen etappes in deze Tour de France al het meeste prijzengeld: 82.140 euro om precies te zijn. Astana bengelt op de laatste plek. [naar artikel]


2. LIVE RUSTDAG. Jumbo-Visma ving tot dusver meeste prijzengeld, één team verdiende slechts 600 euro (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Tour de France genieten de renners vandaag van de tweede rustdag. De Covid-tests zorgen voorlopig niet voor ravage in het peloton. Komen er vandaag toch nog positieve gevallen uit de bus? En valt er nieuws te rapen op de persconferenties? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen! [naar artikel]


3. Vier Grand Slams, drie Masterstitels en meer dan 22 miljoen euro aan prijzengeld: zo succesvol was Clijsters tot dusver (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een portret van Kim Clijsters, die vandaag een tweede comeback in het tennis aankondigde: [naar artikel]


4. Vier grand slams en meer dan 22 miljoen euro aan prijzengeld: zo succesvol was Clijsters tot dusver (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een portret van Kim Clijsters, die vandaag een tweede comeback in het tennis aankondigde: [naar artikel]


5. Deceuninck-Quick Step verdiende tot dusver het meeste prijzengeld in de Tour de France (12/07/2021 - Het Belang van Limburg)

De Belgische WorldTourformatie Deceuninck-Quick Step voert de prijzengeldranking aan na 15 etappes in de Ronde van Frankrijk. [naar artikel]


6. LIVE RUSTDAG. Lefevere en Soudal maken samenwerking officieel bekend - Jumbo-Visma ving tot dusver meeste prijzengeld (11/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de Tour de France genieten de renners vandaag van de tweede rustdag. Wie gaat losrijden? En valt er nieuws te rapen op de persconferenties? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen! [naar artikel]


7. Quick.Step verdient met 51.660 euro tot dusver meest in Tour (daar moet Lukaku nog geen 2 dagen voor werken) (10/07/2017 - De Morgen)

Vorige week gaven we al mee dat er in de Tour de France maar liefst 2 miljoen euro wordt verdeeld onder het peloton. Na een week staat Quick.Step Floors met 51.660 euro alvast op kop van het peloton als het op prijzengeld aankomt. [naar artikel]


8. Steve Carrell verdient in ‘The Patient’ een Emmy voor zijn meest genuanceerde acteerprestatie tot dusver (03/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


9. Cijfers die vreemd aanvoelen: Lionel Messi scoorde in Franse eerste klasse tot dusver slechts één keer (26/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Eén goal in 865 minuten. Dat is voorlopig het magere doelpuntenbilan van Lionel Messi in de Ligue 1. Een schril contrast met z’n jaren in Camp Nou, waar hij rond kerst aan de dubbele cijfers zat. Maar of PSG zich zorgen maakt? Verre van. De Champions League, dát is wat telt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!