11/07/2022 - 23:12
" Engeland heeft maandag in Brighton op de tweede speeldag in groep A op het EK vrouwenvoetbal in eigen land Noorwegen verslagen met een 8-0 (rust: 6-0) monsterscore. De Engelsen zijn daardoor zeker van een plaats in de kwartfinales."

1. Engeland houdt heus doelpuntenfestijn tegen Noorwegen en verzekert zich van kwartfinales op EK (11/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Engeland heeft maandag in Brighton op de tweede speeldag in groep A op het EK vrouwenvoetbal in eigen land Noorwegen verslagen met een 8-0 (rust: 6-0) monsterscore. De Engelsen zijn daardoor zeker van een plaats in de kwartfinales. [naar artikel]

2. LIVE(20u): Welke Henegouwse club verzekert zich van de kwartfinales? (28/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Achtste finales Beker van België  Aftrap: 20uur Le Canonnier Moeskroen en Charleroi treffen elkaar in Henegouwse derby [naar artikel]

3. Italië verzekert zich van winst in WK-poule Yellow Tigers, die nog kans maken op de kwartfinales (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Italië heeft zich zaterdag in Rotterdam verzekerd van groepswinst in de groep van België in de tweede ronde van het WK volleybal bij de vrouwen. China ging met 3-0 voor de bijl. 26-24, 25-16 en 25-20 waren de setstanden. [naar artikel]

4. Champions League: Barça met doelpuntenfestijn, Man City uitgeregend (13/09/2016 - Knack)

FC Barcelona heeft dinsdag zwaar uitgehaald op de openingsspeeldag van de groepsfase van de Champions League. Barça maakte in groep C gehakt van het Schotse Celtic Glasgow en haalde het met sprekende 7-0 cijfers. Elders kwam Manchester City niet aan spelen toe. [naar artikel]

5. Argentinië wereldkampioen futsal na doelpuntenfestijn tegen Rusland (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Argentinië heeft zich in het Colombiaanse Cali tot wereldkampioen futsal gekroond. De Argentijnen haalden het in de finale met 5-4 van Rusland en [naar artikel]

6. Beerschot Wilrijk vernedert WS Brussel in doelpuntenfestijn (12/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk heeft op verplaatsing bij WS Brussel fiks uitgehaald. Na negentig minuten spelen stond het 0-4 na doelpunten van Geudens, Rusu (2x) en Maes. De thuisploeg moest na een half uur spelen al verder met tien man na een rode kaart voor Kabous. [naar artikel]

7. Westerlo recht rug in doelpuntenfestijn bij Eupen (26/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Eupen en Westerlo hebben het in een aangename wedstrijd op een 3-3-gelijkspel gehouden. Westerlo was tot driemaal toe aangewezen op achtervolgen en slaagde daar altijd in. De Kemphanen blijven daardoor gedeeld laatste, samen met STVV hebben ze 10 punten. Met dank aan Benji De Ceulaer, al moest de Westelse spits wel met een ontwrichte schouder aan de kant. [naar artikel]

8. Moeskroen trekt aan langste eind in doelpuntenfestijn tegen Roeselare (15/04/2017 - Sporza)

Moeskroen heeft zijn nul punten in Play-off II uitgeveegd met een spektakelzege op het veld van Roeselare. De 3-5-zege verbloemde het matige voetbal. [naar artikel]

9. Robben schiet Bayern naar winst in doelpuntenfestijn tegen nummer twee Leipzig (13/05/2017 - Sporza)

Bayern München heeft op de voorlaatste speeldag van Bundesliga nummer twee Leipzig verslagen met 4-5. Het haalde een 4-2-achterstand in extremis nog op. [naar artikel]

10. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na... [naar artikel]