Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Econoom Geert Noels: ‘De hoge inflatie is een geplande hold-up op het spaargeld van de mensen’

20/07/2022 - 10:17
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Econoom Geert Noels: ‘De hoge inflatie is een geplande hold-up op het spaargeld van de mensen’ (20/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Wie heeft informatie over holdup in Sint-Jans-Molenbeek? (13/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

De politie vraagt de hulp van de bevolking bij de identificatie van twee daders die begin maart een gewapende overval pleegden op een winkel in... [naar artikel]


3. Belgisch econoom pleit om inflatie anders te berekenen: ‘De tijden van hoge inflatie zijn al voorbij’ (25/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Econoom Koen Schoors over uw energie, uw vastgoed en uw spaargeld: ‘Wij hebben die kernenergie niet nodig’ (16/10/2021 - De Morgen)

Econoom Koen Schoors (52) denkt dat de energiefactuur niet blijft stijgen. De prijzen van het vastgoed ook niet. Voor uw spaargeld heeft hij een goede raad: een deel moet naar de beurs. ‘We hebben een investeringsrevolutie nodig.’ [naar artikel]


5. Jerome Powell: “Hoge inflatie en sterkere arbeidsmarkt kunnen een sneller dan geplande afbouw van het opkoopprogramma rechtvaardigen” (30/11/2021 - Express)

Lees dit artikel: Jerome Powell: “Hoge inflatie en sterkere arbeidsmarkt kunnen een sneller dan geplande afbouw van het opkoopprogramma rechtvaardigen” Tijdens een toespraak voor het Senate Banking Committee merkte Jerome Powell, voorzitter van de Federal Reserve, op dat de toezichthouder eventueel enkele maanden vroeger dan verwacht het opkoopprogramma zou kunnen stopzetten. Powell kondigde begin deze maand al aan, na een vergadering met de bestuursleden van de Federal Reserve, dat de Amerikaanse centrale bank het maandelijkse […] Lees dit artikel: Jerome Powell: “Hoge inflatie en sterkere arbeidsmarkt kunnen een sneller dan geplande afbouw van het opkoopprogramma rechtvaardigen” [naar artikel]


6. Waarom de inflatie decennialang hoog zal blijven volgens een vooraanstaand econoom (10/03/2022 - Express)

De wereldmarkten werden verstoord tijdens de coronapandemie. En terwijl de inflatie aan het begin van de crisis richting nul ging, is de situatie zo snel veranderd dat ze nu in de VS gevaarlijk dicht bij 10 procent ligt. Een situatie die volgens een vooraanstaand econoom niet snel zal verbeteren. Hij gelooft dat er een seismische […] [naar artikel]


7. Econoom Véronique Goossens over de sterke beurzen: ‘Aandelen lijken de beste manier om je in te dekken tegen inflatie’ (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Econoom Véronique Goossens over uw geld: ‘Beste manier om je in te dekken tegen inflatie: aandelen’ (04/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. 'Inflatie is een verdoken belasting': macro-econoom Edin Mujagic trekt lessen uit de geschiedenis (15/04/2022 - Knack)

'Hoge inflatie zorgt ervoor dat de koopkracht van vooral de armen en de middenklasse daalt', zegt de Nederlandse macro-econoom Edin Mujagic, auteur van verschillende boeken over inflatie. [naar artikel]


10. Econoom Ivan Van de Cloot over de strijd tegen inflatie: ‘Solidariteit betekent niet voor iedereen compensaties eisen’ (17/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!