Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Rusland vuurt raketten af op havenstad Odesa, nog geen 24 uur na graanakkoord: “Verwerpelijke aanval”

23/07/2022 - 14:51
"Rusland heeft de haven van Odesa met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van ‘The New York Times’ die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland vuurt raketten af op havenstad Odesa, nog geen 24 uur na graanakkoord: “Verwerpelijke aanval” (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft de haven van Odesa met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van ‘The New York Times’ die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee. [naar artikel]


2. Rusland vuurt raketten af op havenstad Odesa, nog geen 24 uur na graanakkoord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft de haven van Odesa met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van ‘The New York Times’ die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee. [naar artikel]


3. VN-baas Guterres bezoekt Oekraïense havenstad Odessa: "Graanakkoord heeft nog lange weg te gaan" (19/08/2022 - VRT NWS)

De topman van de Verenigde Naties Antonio Guterres is op bezoek in de Oekraïense havenstad Odessa. Hij wil met eigen ogen zien hoe de "graandeal" tussen Oekraïne en Rusland verloopt. Guterres wil dat er meer schepen sneller uit de havens van Oekraïne kunnen vertrekken, om zo de nakende voedselcrisis op te lossen."Het akkoord is ongezien in omvang en reikwijdte, maar er is nog een lange weg te gaan", zegt hij. [naar artikel]


4. Rusland vuurt raketten af op haven Odesa na graandeal, nog geen 24 uur na graanakkoord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft de haven van Odesa zaterdag met raketten bestookt. Dat zegt het Oekraïense leger en wordt bevestigd door journalisten van ‘The New York Times’ die ter plaatse zijn. De aanval volgt een dag na de deal die Rusland en Oekraïne sloten over het hervatten van de graanuitvoer via havens aan de Zwarte Zee. [naar artikel]


5. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan grondraketten’ • Erdogan meldt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - ‘Rusland heeft groot tekort aan aanvalsraketten’ • Erdogan kondigt graanakkoord tussen Rusland en Oekraïne aan (22/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live: Zelensky eist uitsluiting van Rusland uit G20 • EU roept Rusland op om graanakkoord te behouden (30/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Rusland vuurt meer dan 30 drones en raketten af op havenstad Odessa, leegstaand hotel vliegt in brand (25/09/2023 - VRT NWS)

De Oekraïense havenstad Odessa is afgelopen nacht zwaar onder vuur genomen door Rusland. Daarbij werden meer dan 30 raketten en drones ingezet. De meeste konden uit de lucht gehaald worden. Toch is er veel schade, door enkele voltreffers en vallende brokstukken. Een leegstaand hotel vloog in brand. [naar artikel]


9. Oekraïne ondertekent geen enkel document met Rusland: “Graanakkoord sluiten we enkel met VN en Turkije af” (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Oekraïne zal het erg verwachte akkoord over de graanuitvoer enkel ondertekenen met de VN en Turkije. Rusland moet een afzonderlijk akkoord ondertekenen, zegt een raadgever van het Oekraïense presidentschap. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!