Wat doe je met dat eten dat op de grond viel, maar toch te lekker is om te eten? Oprapen en opeten, volgens de befaamde “vijfsecondenregel”? Volgens wetenschapper Anthony Hilton is dat zo’n slecht idee nog niet. [naar artikel]
Je hebt vast al gehoord van de vijfsecondenregel: als je eten dat op de grond is gevallen binnen de vijf seconden opraapt, dan is het voedsel nog niet besmet met bacteriën. Maar klopt dat wel? En kan je eventuele microben van je voedsel vegen of blazen? Twee microbiologen geven het antwoord. [naar artikel]
Opspattend vet in de keuken, kalkaanslag in de badkamer: tegels krijgen wat te verduren en als je ze niet geregeld onderhoudt, zit je met lelijke vlekken en strepen. [naar artikel]
Mag je iets dat op de grond gevallen is nu wél of niet opeten? En moet dat dan binnen de vijf seconden? Kobe Ilsen en Danira Boukhriss zochten het uit in ‘Over eten’ op Eén. [naar artikel]
Elke dag wordt er wel iets gevierd. Of het nu Dag van de Klant, het Pluimvee of het Palindroom is. De Morgen beantwoordt daarover deze zomervakantie elke dag een goede vraag. Vandaag: Clean Your Floor Day. [naar artikel]
Dr. Marleen Finoulst van gezondheidenwetenschap.be checkt met haar team wat waar en niet waar is. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.