Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Rusland begint met kannibaliseren van bestaande vliegtuigen in poging om nationale vloot in de lucht te houden

16/08/2022 - 15:00
"Door een tekort aan onderdelen als gevolg van de westerse sancties, zijn Russische luchtvaartmaatschappijen begonnen met het recycleren van vliegtuigen om hun vloot zo lang mogelijk in de lucht te houden. Dat schrijft de Russische krant Izvestia op maandag. Het medium stelt dat het Russische ministerie van Transport mogelijkheden bekijkt om te reguleren hoe luchtvaartmaatschappijen […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Rusland begint met kannibaliseren van bestaande vliegtuigen in poging om nationale vloot in de lucht te houden (16/08/2022 - Express)

Door een tekort aan onderdelen als gevolg van de westerse sancties, zijn Russische luchtvaartmaatschappijen begonnen met het recycleren van vliegtuigen om hun vloot zo lang mogelijk in de lucht te houden. Dat schrijft de Russische krant Izvestia op maandag. Het medium stelt dat het Russische ministerie van Transport mogelijkheden bekijkt om te reguleren hoe luchtvaartmaatschappijen […] [naar artikel]


2. Topclubs kannibaliseren Europese voetbal (12/01/2017 - De Tijd)

21:57 Door hun mondiale succes veranderen de 'superclubs' van het Europese voetbal in multinationals die financieel steeds verder uitlopen op de rest. [naar artikel]


3. JP Morgan: “Digitale valuta’s van centrale banken (CBDC’s) mogen het commerciële financiële systeem van landen niet kannibaliseren” (06/08/2021 - Express)

Lees dit artikel: JP Morgan: “Digitale valuta’s van centrale banken (CBDC’s) mogen het commerciële financiële systeem van landen niet kannibaliseren” JP Morgan-analist Josh Younger uitte zich kritisch over CBDC’s (digitale munten van centrale banken) in een notitie die door persbureau Bloomberg werd geciteerd. Volgens Younger schuilt het risico vooral in klanten van een commerciële bank die geld van betaalrekeningen naar een CBDC-rekening overhevelen. Dat zou namelijk kunnen leiden tot de aftocht van maar liefst 30 […] Lees dit artikel: JP Morgan: “Digitale valuta’s van centrale banken (CBDC’s) mogen het commerciële financiële systeem van landen niet kannibaliseren” [naar artikel]


4. Econoom Carsten Brzeski: ‘Het gevaar bestaat dat Duitsland andere EU-lidstaten zal kannibaliseren’ (27/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Na de tanks, de vliegtuigen? ‘Met honderd tanks win je geen oorlog tegen Rusland, met vijftig vliegtuigen ook niet’ (26/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Rusland heeft steeds meer moeite om wisselstukken voor zijn vliegtuigen te vinden: nationale luchtvaart gaat gebukt onder westerse sancties (22/06/2022 - Express)

Verschillende Russische luchtvaartmaatschappijen zijn bijna niet meer in staat om hun vliegtuigen te onderhouden, als gevolg van westerse sancties aan het adres van Rusland.  Eind mei telde de Russische commerciële vloot 876 vliegtuigen, volgens gegevens van het adviesbureau Ascend by Cirium. De meeste van deze vliegtuigen zijn afkomstig van de fabrikanten Airbus of Boeing. Beiden […] [naar artikel]


7. Expert over slijtage vliegtuigen: "Wie zelden ‘Top Gun’ speelt met z’n vliegtuigen heeft er langer plezier van" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dat onze F-16’s versleten zouden zijn na 8.000 vlieguren is volgens producent Lockheed Martin dus met een korrel zout te nemen. Alles hangt af van... [naar artikel]


8. Live - Rusland bereid tot onderhandelingen met Oekraïne, maar ‘gebaseerd op de bestaande realiteiten’ (12/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Opnieuw Oekraïense burgers geraakt bij aanval door Rusland: “Het is de voortzetting van een bestaande tactiek” (28/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Al zeker 17 mensen kwamen om bij de eerste grote luchtaanval in twee maanden door de Russen in Oekraïne. Burgerdoelwitten zijn een constante tijdens deze oorlog, die intussen al veertien maanden aansleept. Een tactiek die de Russen al maanden hanteren, zegt defensie-expert Sven Biscop. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!