Volgens Test Aankoop wordt wie gezond brood wil eten, te vaak bedrogen. De consumentenorganisatie ijvert daarom voor een ingrediëntenlijst en duidelijke, betrouwbare benamingen voor broden. [naar artikel]
Waar de ene brood genadeloos schrapt uit het menu, zweert de andere bij zijn dagelijkse sneden brood. Maakt dat brood ons echt dikker, is wit brood zoveel gezonder dan bruin brood en hoe weerspiegelt dit zich in het bakkersaanbod? Bakker Toon De Klerck en diëtiste Sanne Mouha zoeken samen een antwoord op die vragen en scheiden de feiten van de fabels. “Donker brood is vaak gewoon wit brood in vermomming.” [naar artikel]
Wat is gezonder? Witbrood of toch de volkoren variant? Het antwoord: dat verschilt per persoon. [naar artikel]
Is volkoren nu gezonder dan witbrood, of net niet? Het antwoord is nevelig: het verschilt per persoon. [naar artikel]
Bij Il Destino vonden ze het tijd voor een smakelijke volkoren pizzabodem. In Italië is de volkoren pizzabodem al even ingeburgerd. "De traditie blijft en het pizzaverhaal gaat niet verloren. Enkel de verpakking en de smaak zijn anders”, zeggen Aroldo en Ainhoa van Il Destino [naar artikel]
Start jij 2018 met een gezondheidsmissie? Of je nu uren doorbrengt in de fitness, op de Finse piste of gewoon wat energie kan gebruiken tijdens de... [naar artikel]
Dat volkoren gezonder is, weten we ondertussen wel. Maar waarom juist? Sabrine Zarti, voedingsdeskundige, personal trainer en auteur van 180° gezonder legt het uit. [naar artikel]
Fietsliefhebbers met een hongertje kunnen voortaan terecht bij bistronomie ‘Odiel’ aan de Velodroom in Heusden-Zolder. “We hebben aangepaste menu’s voor sporters, maar even goed stoofvlees met friet.” De naam Odiel is inderdaad een eerbetoon aan een Belgische wielerlegende. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.