Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

Poetin dreigt graandeal met Oekraïne op te blazen: “De Europese landen gedragen zich als koloniale machten en houden voedsel weg uit de armere regio’s”

08/09/2022 - 10:19
"De Russische autocraat Vladimir Poetin probeert via allerhande wegen de druk op de Europese Unie te vergroten. Nu dreigt hij ermee de graandeal met Oekraïne op te blazen omdat “de Europese Unie bijna al het graan voor zichzelf houdt.” De oorlog in Oekraïne heeft niet alleen een impact op de energieprijzen, maar ook op de […]"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Poetin dreigt graandeal met Oekraïne op te blazen: “De Europese landen gedragen zich als koloniale machten en houden voedsel weg uit de armere regio’s” (08/09/2022 - Express)

De Russische autocraat Vladimir Poetin probeert via allerhande wegen de druk op de Europese Unie te vergroten. Nu dreigt hij ermee de graandeal met Oekraïne op te blazen omdat “de Europese Unie bijna al het graan voor zichzelf houdt.” De oorlog in Oekraïne heeft niet alleen een impact op de energieprijzen, maar ook op de […] [naar artikel]


2. Europese musea kunnen zich schrap zetten: koloniale kunst moet terug (21/11/2018 - De Morgen)

Wat moeten we met koloniale kunst van omstreden herkomst? Wat dacht u van teruggeven? Dat staat in een advies aan de Franse president Emmanuel Macron, dat vrijdag verschijnt. Europese musea kunnen zich schrap zetten. [naar artikel]


3. Koloniale dwaasheid, Europese zelfmoord (13/04/2019 - De Morgen)

Enkele illusies die van WOI een verschrikkelijk bloedbad maakten [naar artikel]


4. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • ‘Rusland zal zich komende week focussen op kleinere dorpen in Donbas’ (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Oekraïne en Rusland bespreken graandeal in Turkije: “Twee stapjes verwijderd van overeenkomst” (13/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Militaire delegaties uit Oekraïne en Rusland zijn samen met vertegenwoordigers van Turkije en de Verenigde Naties (VN) in Istanboel in discussie gegaan over de veilige export van Oekraïens graan. Dat meldt een Turkse regeringsfunctionaris. De oorlog in Oekraïne verhindert de export en de Turkse president Erdogan heeft zich al geruime tijd ingespannen om een akkoord met Moskou en Kiev te regelen over veilige vaarroutes voor vrachtschepen over de Zee van Azov en de Zwarte Zee. [naar artikel]


6. Live - Optimisme over graandeal Oekraïne en Rusland • VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - VS waarschuwen voor militaire band Poetin en Iran • Oekraïne en Rusland optimistisch over graandeal (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Noord-Korea erkent separatistenrepublieken in Donbas • Optimisme over graandeal tussen Oekraïne en Rusland (13/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Turkije: Oekraïne en Rusland sluiten vrijdag graandeal (21/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Rusland en Oekraïne zullen vrijdagnamiddag in Istanboel een akkoord ondertekenen over de export van graan. Dat heeft het Turkse presidentschap donderdagavond bekendgemaakt. [naar artikel]


10. Rusland valt haven van Odessa aan dag na graandeal (23/07/2022 - De Tijd)

12:33 Rusland heeft zaterdag de zeehaven van Odessa aangevallen, minder dan 24 uur na de ondertekening van een overeenkomst om de Oekraïense graanexport vanuit de stad en twee andere plaatsen aan de Zwarte ... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!